Betöltés...

Vízálló kutya fekhely 80x65 XL ajándék szőreltávolító 19272

Ár: 7.790 Ft

Vízálló kutya fekhely 80x65 XL ajándék szőreltávolító 19272


A termék jellemzői: kiváló minőségű anyagokból készült, könnyen eltávolítható szőr és kosz, ellenáll a különféle karcolásoknak
Külső méretek: 80 cm x 65 cm x 12 cm
Belső méretek: 65 cm x 50 cm nagy párna : 70cm x 45cm
Ajándék szőreltávolító: Ez a kiváló minőségű szőrtelenítő henger nagyszerű segítség otthonában. Akár a kanapén, az ágyon, a szőnyegen, a takarón, ez az eszköz hatékonyan távolítja el a szőrszálakat, legyen az kutyaszőr vagy macskaszőr. A napi takarítási teendőket jelentősen megkönnyítő kialakításnak köszönhetően villámgyorsan tisztíthatja meg a bútorokat és a textíliákat.
A kisállatszőrhenger újrafelhasználható kialakítása hozzájárul a környezetbarát életmódhoz. Nincs szükség ragasztószalagokra, egyszerűen használja újra és újra a hengert. Öntisztító funkciójának köszönhetően a tisztítás sem jelent gondot.
A szőrtelenítő henger alkalmazása rendkívül egyszerű, nincs szükség elemekre vagy áramforrásra. Csak forgassa előre-hátra a hengert, és az gyűjti be a szőrszálakat, majd a szöszöket egy kényelmesen elhelyezhető tartályban gyűjti össze.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.06.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Vízálló kutya fekhely 80x65 XL ajándék szőreltávolító 19272" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: