Betöltés...

Acel CL-0079 Termény Lucerna Kukorica Gyümölcs Daráló 3in1 3850W Kalapácsos

Ár: 51.250 Ft

Termékleírás:

Az Acel CL-0079 Termény Lucerna Kukorica Gyümölcs Daráló egy innovatív, három az egyben daráló, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy különféle terményeket, mint például lucerna, kukorica és gyümölcsök, hatékonyan és gyorsan feldolgozzon. Ez a sokoldalú eszköz kiváló választás mindazok számára, akik magas teljesítményt és megbízhatóságot keresnek.



Főbb jellemzők:

- Nagy teljesítmény: A 3850W teljesítményű motor képes gyorsan és hatékonyan feldolgozni különböző terményeket.

- Kalapácsos technológia: A daráló 20 kalapácsa biztosítja a hatékony és egyenletes őrlést, míg a lucerna darálásához öt speciális kés is rendelkezésre áll.

- Szita furat átmérők: Az eszköz négy különböző szitával rendelkezik (2 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm), amelyek lehetővé teszik a kívánt szemcseméret elérését különböző alkalmazásokhoz.

- Tartósság és megbízhatóság: A masszív kialakítás és a kiváló minőségű anyagok biztosítják az eszköz hosszú élettartamát és megbízhatóságát még intenzív használat mellett is.



Műszaki leírás:

- Teljesítmény: 3850W

- Kalapácsok száma: 20 kalapács

- Szita furat átmérők: 2 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm

- Lucerna daráláshoz: 5 darab speciális kés

- Tápfeszültség: 220V / 50Hz

- Méretek: (Adja meg a termék méreteit, ha ismert)

- Súly: (Adja meg a termék súlyát, ha ismert)



Használati útmutató:

1. Előkészítés: Győződjön meg róla, hogy az eszköz megfelelően össze van szerelve és csatlakoztatva van a hálózathoz.

2. Üzembe helyezés: Kapcsolja be az eszközt, és válassza ki a megfelelő szitát vagy késeket a kívánt termény feldolgozásához.

3. Darálás: Adagolja be a terményt a darálóba, és hagyja, hogy a gép elvégezze a munkát. Ne terhelje túl a darálót, hogy elkerülje a motor túlmelegedését.

4. Karbantartás: Rendszeresen tisztítsa meg a szitákat, kalapácsokat és késeket, hogy a gép hatékonyan működjön. Ellenőrizze a kalapácsok és kések állapotát, és cserélje ki őket, ha szükséges.



Miért válassza az Acel CL-0079 Termény Lucerna Kukorica Gyümölcs Darálót?

- Magas hatékonyság: Az erős motor és a kalapácsos technológia biztosítja a gyors és hatékony darálást.

- Sokoldalúság: A különböző sziták és kések lehetővé teszik a termék széles körű felhasználását különböző alkalmazásokhoz.

- Tartósság: A kiváló minőségű anyagok és a masszív kialakítás hosszú élettartamot biztosítanak.



Az Acel CL-0079 Termény Lucerna Kukorica Gyümölcs Daráló kiváló választás mindazok számára, akik megbízható és hatékony megoldást keresnek a gabona, lucerna és gyümölcsök darálására.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Egyéb
Termék: Egyéb felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Acel CL-0079 Termény Lucerna Kukorica Gyümölcs Daráló 3in1 3850W Kalapácsos" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: