Betöltés...

2 darabos etető- és itatótál készlet kutyáknak és macskáknak, fehér, kerámia, 55229.02

Ár: 17.588 Ft

2 db: ez a két darabos, fehér színű kisállat-tál készlet a Navaris kutyatálhoz készült. Megjegyzések: Ez a termék csak 2 cseretálat tartalmaz, a tartót nem tartalmazza.
Cserélje ki vagy cserélje ki: Ezek a kutya- vagy macskatálak ideális helyettesítői a Navaris dupla emelt kutyatálaknak. Akkor is nagyszerűek, ha csak egy extra tálkakészletet szeretne a tartalék eledelhez.
MŰSZAKI ADATOK: Minden egyes kerámia tál 17,4 cm átmérőjű és 7 cm magas. Macskák és kistestű kutyák számára alkalmasak, és mosogatógépben moshatóak.
KITARTÓS: A készletben található 2 kerámia állattartó tál strapabíró és könnyen tisztítható a mosogatógépben, hogy újra és újra megetethesse kedvenceit.
Étel vagy víz: A dupla tálak lehetővé teszik, hogy szőrös barátját nedves és száraz eledel, valamint víz kombinációjával etesse, mindezt egyetlen kényelmes etetőállomáson. Etesse kedvencét stílusosan ezzel a 2 darab fehér kerámiatálból álló készlettel. Ezek az etetők magas színvonalú etetésre alkalmasak.
KÉT TÁLYA
Ez a fehér állateledel-tálakból álló készlet tökéletesen illik a macska- vagy kutyatál tartójához. Ha tartalék vagy csere tálakat keres, ezek ideálisak.
TÁLYÁK
A kerámia tálak mosogatógépben moshatóak. Így mindig és gyorsan tiszta tálakkal etetheti kedvenceit.
NEDVES VAGY SZÁRAZ TAKARMÁNY
A tálak nedves vagy száraz eledelhez, de lekvárhoz vagy vízhez is alkalmasak. Minden tál átmérője 17,4 cm, magassága pedig 7 cm. Így macskák és közepes méretű kutyák számára is alkalmasak.
MŰSZAKI ADATOK
Tál mérete: 17,4 x 7 cm
Anyagok: kerámia
Mosogatógépben mosható
SZÁLLÍTÁS
2x tál
A képen látható tartó nem tartozéka a terméknek.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "2 darabos etető- és itatótál készlet kutyáknak és macskáknak, fehér, kerámia, 55229.02" című hirdetést látja. (fent)