Betöltés...

Hordozható adagoló, Felliner, multifunkcionális 4in1, kutyáknak, tállal, víztartály 300ml, élelmiszertartály 150ml, higiénikus zsáktartó és lapát ürülék gyűjtésére, türkiz

Ár: 10.013 Ft

Fedezze fel a legújabb és leginnovatívabb utazási kiegészítőt barátjával. Kutya: 4 az 1-ben többfunkciós adagoló kutyák számára! Ez a forradalmi termék újradefiniálja a kutyasétáltatás és -utazás fogalmát, példátlan kényelmet és hatékonyságot biztosítva.

                                                                                                                                                                 

4 az 1-ben innováció:

Ez az egyedülálló adagoló nem csak egy egyszerű tároló, hanem egy parancsnoki központ, amely kutyája minden igényét kielégíti. séták vagy kirándulások során. A víz, az élelmiszer, az ürülék lapátja és a szemeteszsákok számára külön hely biztosítja, hogy mindent megtaláljon, amire szüksége van egyetlen elegáns és kompakt eszközben.

                                                                            

Innovatív szivárgásgátló rendszer:

Az adagoló szilikon tömítőgyűrűvel és belső reteszelő rendszerrel van felszerelve, amely megakadályozza a nem kívánt vízszivárgást. Ez a funkció biztosítja, hogy az adagolót gond nélkül hordozhassa táskájában vagy hátizsákjában, mindent szárazon és tisztán tartva.

 

Maximális tartósság és biztonság:

A kiváló minőségű ABS műanyagból és szilikonból készült adagoló nemcsak tartós, hanem biztonságos is kutyája számára. Mivel BPA-mentes és könnyen tisztítható, biztos lehet benne, hogy kutyáját jól lovagolja. csak a legjobb.

 

Ultrahordozható és ergonomikus:

Könnyű kialakítása és ergonomikus fogantyúja tökéletes választássá teszi ezt az adagolót utazáshoz. Akár túrázni indul a természetben, akár sétál a parkban, ez az a kiegészítő, amelyet nem szabad hiányoznia a felszereléséből.

 

                                                                         

Könnyen használható:

Az adagolót úgy tervezték, hogy egy kézzel is használható legyen, ami lehetővé teszi a kutya kezelését. megerőltetés nélküli. A vízáramlás szabályozása egyszerű és hatékony, lehetővé téve a hulladék elkerülését és a kutya hulladékkal való ellátását. pontosan a szükséges vízmennyiség.

 

Vonzó és funkcionális kialakítás:

Modern megjelenésével és szemet gyönyörködtető színeivel ez az adagoló stílusossá teszi sétáit. Minden alkatrészt úgy terveztek, hogy maximalizálja a hatékonyságot és a kényelmet, így minden kirándulás élvezetes és gondtalan élményt nyújt.

 

Tökéletes minden kalandhoz:

Bármi legyen is az úti cél, a 4 az 1-ben többfunkciós adagoló ideális társ. Elég erős ahhoz, hogy kezelje a szabadtéri kalandokat, és elég stílusos a városi sétákhoz.

 

Szabadság és rugalmasság:

Élvezze a szabadságot, hogy új helyeket fedezzen fel kutyájával, tudva, hogy megvan benne, ami ahhoz kell, hogy kutyája biztonságban maradjon. Jól hidratált, táplált és tiszta.

                                                                                

Garantált minőség:

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy csak a legmagasabb minőségű termékeket biztosítsuk, hogy a legjobb pillanatokat élje át kutyájával. Ez a 4 az 1-ben többfunkciós adagoló nem csak egy termék, hanem az egészség és az öröm ígérete a legjobb barátod számára.

 

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy minden sétát vagy kirándulást felejthetetlen élménnyé alakítson. A 4 az 1-ben multifunkciós kutyaadagoló tökéletes befektetés a kutyával való aktív és egészséges életmódhoz. szeretett. Adja hozzá arzenáljához most. És készülj fel számtalan kalandra és értékes emlékre a barátoddal. négylábú!

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Hordozható adagoló, Felliner, multifunkcionális 4in1, kutyáknak, tállal, víztartály 300ml, élelmiszertartály 150ml, higiénikus zsáktartó és lapát ürülék gyűjtésére, türkiz" című hirdetést látja. (fent)