Betöltés...

Hordozható adagoló, Felliner, multifunkcionális 4in1, kutyáknak, tállal, víztartály 300ml, élelmiszertartály 150ml, higiénikus zsáktartó és lapát ürülék gyűjtésére, türkiz

Ár: 10.013 Ft

Fedezze fel a legújabb és leginnovatívabb utazási kiegészítőt barátjával. Kutya: 4 az 1-ben többfunkciós adagoló kutyák számára! Ez a forradalmi termék újradefiniálja a kutyasétáltatás és -utazás fogalmát, példátlan kényelmet és hatékonyságot biztosítva.

                                                                                                                                                                 

4 az 1-ben innováció:

Ez az egyedülálló adagoló nem csak egy egyszerű tároló, hanem egy parancsnoki központ, amely kutyája minden igényét kielégíti. séták vagy kirándulások során. A víz, az élelmiszer, az ürülék lapátja és a szemeteszsákok számára külön hely biztosítja, hogy mindent megtaláljon, amire szüksége van egyetlen elegáns és kompakt eszközben.

                                                                            

Innovatív szivárgásgátló rendszer:

Az adagoló szilikon tömítőgyűrűvel és belső reteszelő rendszerrel van felszerelve, amely megakadályozza a nem kívánt vízszivárgást. Ez a funkció biztosítja, hogy az adagolót gond nélkül hordozhassa táskájában vagy hátizsákjában, mindent szárazon és tisztán tartva.

 

Maximális tartósság és biztonság:

A kiváló minőségű ABS műanyagból és szilikonból készült adagoló nemcsak tartós, hanem biztonságos is kutyája számára. Mivel BPA-mentes és könnyen tisztítható, biztos lehet benne, hogy kutyáját jól lovagolja. csak a legjobb.

 

Ultrahordozható és ergonomikus:

Könnyű kialakítása és ergonomikus fogantyúja tökéletes választássá teszi ezt az adagolót utazáshoz. Akár túrázni indul a természetben, akár sétál a parkban, ez az a kiegészítő, amelyet nem szabad hiányoznia a felszereléséből.

 

                                                                         

Könnyen használható:

Az adagolót úgy tervezték, hogy egy kézzel is használható legyen, ami lehetővé teszi a kutya kezelését. megerőltetés nélküli. A vízáramlás szabályozása egyszerű és hatékony, lehetővé téve a hulladék elkerülését és a kutya hulladékkal való ellátását. pontosan a szükséges vízmennyiség.

 

Vonzó és funkcionális kialakítás:

Modern megjelenésével és szemet gyönyörködtető színeivel ez az adagoló stílusossá teszi sétáit. Minden alkatrészt úgy terveztek, hogy maximalizálja a hatékonyságot és a kényelmet, így minden kirándulás élvezetes és gondtalan élményt nyújt.

 

Tökéletes minden kalandhoz:

Bármi legyen is az úti cél, a 4 az 1-ben többfunkciós adagoló ideális társ. Elég erős ahhoz, hogy kezelje a szabadtéri kalandokat, és elég stílusos a városi sétákhoz.

 

Szabadság és rugalmasság:

Élvezze a szabadságot, hogy új helyeket fedezzen fel kutyájával, tudva, hogy megvan benne, ami ahhoz kell, hogy kutyája biztonságban maradjon. Jól hidratált, táplált és tiszta.

                                                                                

Garantált minőség:

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy csak a legmagasabb minőségű termékeket biztosítsuk, hogy a legjobb pillanatokat élje át kutyájával. Ez a 4 az 1-ben többfunkciós adagoló nem csak egy termék, hanem az egészség és az öröm ígérete a legjobb barátod számára.

 

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy minden sétát vagy kirándulást felejthetetlen élménnyé alakítson. A 4 az 1-ben multifunkciós kutyaadagoló tökéletes befektetés a kutyával való aktív és egészséges életmódhoz. szeretett. Adja hozzá arzenáljához most. És készülj fel számtalan kalandra és értékes emlékre a barátoddal. négylábú!

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Hordozható adagoló, Felliner, multifunkcionális 4in1, kutyáknak, tállal, víztartály 300ml, élelmiszertartály 150ml, higiénikus zsáktartó és lapát ürülék gyűjtésére, türkiz" című hirdetést látja. (fent)