Betöltés...

Petoneer Fresco Ultra intelligens kisállat Itató Wi-Fi #fehér

Ár: 29.590 Ft

Petoneer Fresco Ultra Smart szökőkútA 2 literes Petoneer intelligens szökőkút gondoskodik arról, hogy soha többé ne kelljen aggódnia a háziállatok vízének tisztasága miatt.
A 3 fokozatú szűrőrendszer, a folyadék UV-sterilizálása, a cserélhető szivattyú és a minőségi érzékelők teljes biztonságot nyújtanak kedvencei egészségének.
Vezérelje a készüléket egy erre a célra szolgáló alkalmazással vagy hanggal az Amazon Alexa kompatibilitásnak köszönhetően.
Emlékeztetőket is kap minden szükséges karbantartásról.A sterilizálatlan víz fogyasztásának veszélyeiA nem megfelelően sterilizált és tisztított víz sok veszélyes baktériumot tartalmaz.
Ezek számos kellemetlen betegséget okozhatnak, például hólyaghurutot, húgycsőgyulladást vagy külső fülgyulladást.
Védje meg háziállatait a hasonló veszélyektől azzal, hogy csak megfelelően tisztított vizet itatja velük - a Petoneer Fresco Ultra szökőkút gondoskodik erről Ön helyett!Háromfokozatú szűrésA Fresco szökőkutat egyedülálló 3 fokozatú szűrés különbözteti meg.
Az első fokozat a nagyobb részecskék előszűrése egy speciális hálóval.
Ezután a vizet egy aktív szénszűrő tisztítja.
Végül a készülék egy ioncserélő gyantából készült szűrőn vezeti át.
Ennek eredményeképpen a szökőkút lehetővé teszi, hogy háziállatainak tisztább vizet adjon, és csökkentse a betegségek kockázatát.UV vízsterilizálásA Fresco Ultra változat ivókútja beépített speciális lámpával rendelkezik, amely lehetővé teszi a víz sterilizálását UV-sugárzással.
Ez a készülék a baktériumok akár 99,7%-ának DNS-láncát hatékonyan és teljesen kockázatmentesen bontja le, így tiszta és biztonságos vízforrást biztosít kedvencei számára.vízminőség-ellenőrzésA beépített rozsdamentes és korrózióálló ezüstszondák lehetővé teszik a TDS - (összes oldott szilárd anyag) pontos mérését.
Minél alacsonyabb a TDS-érték, annál alacsonyabb a víz összes oldott szilárd anyag tartalma, következésképpen annál jobb a folyadék minősége.
Ez a paraméter ezért a víz tisztaságának kiváló mutatója lehet.Gyakorlati emlékeztetőkAz idő múlásával a szűrő kevésbé hatékonyan működik, és a víz minősége romlik.
Ennek megelőzése érdekében a Fresco szökőkút algoritmusa előre emlékeztetőt küld a telefonjára, hogy cserélje ki vagy tisztítsa meg az itató bizonyos részeit.
Nincs kéznél az okostelefonja? Semmi gond! Egy speciális LED-kijelző tudatja Önnel, ha a szűrőt ki kell cserélni, és a vízszintet is mutatja.TávvezérlésA Petoneer alkalmazás segítségével bármikor és bárhol figyelemmel kísérheti és kezelheti szökőkútját.
Mostantól egy egyszerű hangutasítással biztosíthatja négylábú barátainak a tiszta vízhez való hozzáférést.
A Petoneer Fresco Ultra itató kompatibilis az Amazon Alexa asszisztenssel, így sokkal könnyebbé teheti az életét.
Egyszerűen csak mondja ki: "A vízhordó vízhordó nem kell, hogy a vízhordónak legyen szüksége az ivóvízre: "kérdezze meg a Petoneert, hogy kapcsolja be a szökőkutamat".
Családja szőrös része is részesülhet az intelligens megoldásokból!Gondtalan tisztítás és biztonságos használatAz itatót úgy terveztük, hogy ne csak stílusosan és modernül nézzen ki, hanem a tisztítása is egyszerű legyen.
Elég, ha leveszi a vödröt, hogy könnyedén megtisztíthassa az egyes elemeket.
A készülék használata is biztonságos.
Amikor felemeli a vödröt, az áram automatikusan kikapcsol, így minimálisra csökken a vízzel való érintkezés miatti rövidzárlat kockázata.
Mi több, a szökőkút szivattyú csatlakozója IP67-es besorolású.
Emellett könnyen eltávolítható és cserélhető.Rendkívül csendes működésA készülék egyenáramú motorja speciálisan erre a célra kialakított szilikonszőnyeggel van ellátva, amely minimálisra csökkenti a zajt.
Ennek köszönhetően a Fresco Ultra zajszintje nem haladja meg a 40 dB-t.
Így nem kell aggódnia a zavaró zajok miatt - az itató rendkívül halkan működik.
Aludjon nyugodtan háziállataival - semmi sem zavarhatja meg a pihenését!Kompatibilis a TUYA A Petoneer Fresco Ultra szökőkút a TUYA platformon alapul.
Ez azt jelenti, hogy kompatibilis más TuyaSmartot használó termékekkel.
A legjobb felhasználói élmény érdekében a Petoneer alkalmazást is a Tuya protokoll alapján fejlesztettük ki.
Ezáltal rendkívül intuitív, könnyen használható és mégis funkcionális, és számos további képességet biztosít Önnek.
Fresco Ultra szökőkút
USB tápkábel
Szűrő
Csereszivattyú szűrő matrica
5V 2A tápegység
Csere hab
Márka
Petoneer
Modell
WF002
Méret
208x198x181 mm
Súly
1,20 kg
Bemenet
DC 5V/2A
Kapacitás
2 L
Interfész
Gomb
Kommunikáció
Wi-Fi
Hatótávolság
30 m

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Petoneer Fresco Ultra intelligens kisállat Itató Wi-Fi #fehér" című hirdetést látja. (fent)