Betöltés...

Haina HM6419 Profi Birkanyíró 950W

Ár: 86.700 Ft

Termék főbb tulajdonságai

- Márka: Haina

- Termékkód: HM6419

- Teljesítmény: 950W

- Fordulatszám: 2400RPM

- Alkalmazási terület: Birka nyírás

- Kivitel: Kézi

- Kiváló minőség

- Teljesen új, bontatlan dobozban



Műszaki paraméterek

- Teljesítmény: 950W

- Fordulatszám: 2400RPM

- Súly: 1.5 kg

- Kábel hossza: 3 méter

- Feszültség: 220-240V

- Frekvencia: 50Hz

- Pengék anyaga: Rozsdamentes acél

- Motor típusa: Elektromos



Termék ismertető

A Haina HM6419 Központi Profi Birkanyíró 950W a legújabb technológiai fejlesztések eredménye, amelyet kifejezetten a professzionális juh- és birkanyírás igényeinek kielégítésére terveztek. Ez a Haina termék nem csupán egy egyszerű nyírógép, hanem egy olyan eszköz, amely a legmagasabb szintű precizitást és teljesítményt biztosítja. A 950W-os motorja és 2400RPM-es fordulatszáma révén a Haina HM6419 gyors és hatékony nyírást garantál, minimalizálva az állatok stresszét.



A Haina márka ismert a kiváló minőségű szerszámairól és eszközeiről, és a HM6419 sem kivétel. A rozsdamentes acél pengék biztosítják a hosszú élettartamot és az éles vágást, míg az ergonomikus kialakítás kényelmes használatot tesz lehetővé hosszú munkavégzés során is. Ez a Haina termék ideális választás mind professzionális pásztorok, mind hobbiállattartók számára, akik a legjobbat szeretnék nyújtani állataik számára.



A Haina HM6419 Központi Profi Birkanyíró kódja egyaránt szimbolizálja a megbízhatóságot és a hatékonyságot. A HM6419 modell erőteljes motorjának és precíziós pengéinek köszönhetően minden birka nyírása gyors és egyszerű feladat lesz. A Haina elkötelezett amellett, hogy olyan eszközöket kínáljon, amelyek megkönnyítik a munkát és javítják a munkavégzés minőségét.



Használati útmutató

1. Csatlakoztassa a nyírógépet a hálózati áramforráshoz.

2. Kapcsolja be a készüléket a bekapcsoló gomb megnyomásával.

3. Kezdje el a nyírást a birka bőrénél, ügyelve arra, hogy a pengék mindig érintkezzenek a bőrrel.

4. Mozgassa a nyírógépet lassan és egyenletesen, hogy elkerülje az állat sérülését.

5. A nyírás befejeztével kapcsolja ki a készüléket és húzza ki a hálózati áramforrásból.

6. Tisztítsa meg a pengéket és a készüléket a mellékelt tisztító kefével.

7. Tárolja a nyírógépet száraz, hűvös helyen.



Miért érdemes megvásárolni?

A Haina HM6419 Központi Profi Birkanyíró 950W kiváló választás mindazok számára, akik megbízható és hatékony eszközt keresnek a birkanyíráshoz. A Haina márka már hosszú évek óta a minőség és megbízhatóság szinonimája a szerszámok piacán. A HM6419 modell nem csupán erőteljes motorjával és precíziós pengéivel emelkedik ki, hanem ergonomikus kialakításával is, amely hosszú távú kényelmet biztosít a felhasználónak.



A Haina termékek tervezésénél mindig a felhasználó igényeit helyezik előtérbe, így biztos lehet benne, hogy a HM6419 modell is maximálisan kielégíti majd az elvárásait. A 950W-os motor és a 2400RPM-es fordulatszám lehetővé teszi a gyors és hatékony nyírást, minimalizálva az állatok stresszét és növelve a munkavégzés hatékonyságát.



A Haina HM6419 Központi Profi Birkanyíró kódja garancia a megbízhatóságra és a hosszú élettartamra. A rozsdamentes acél pengék és az erős motor kombinációja biztosítja, hogy minden birka nyírása gyors és egyszerű legyen. Ez a termék ideális választás mind professzionális pásztorok



, mind hobbiállattartók számára, akik a legjobb minőséget keresik. A Haina márka hírneve és a HM6419 modell kiemelkedő tulajdonságai biztosítják, hogy a vásárló mindig elégedett legyen a teljesítménnyel és a megbízhatósággal.



Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.



Hitman: Ahol a minőség és innováció találkozik, hogy világszínvonalú szerszámokat kínáljon a professzionális igényekhez.



A Haina, Hitman és KrafTech szerszámokat a legkiválóbb mérnökök tervezték, akik szenvedélyüket és szakértelmüket ötvözték a legmodernebb technológiákkal, hogy szerszámokat hozzanak létre, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Ezek a márkák az innováció és a megbízhatóság zászlóvivői, ahol minden egyes termék a precizitás és a tartósság csúcspontját képviseli. A Haina, Hitman és KrafTech nemcsak szerszámokat kínálnak, hanem egy ígéretet a tökéletes munkavégzésre és a kiemelkedő eredményekre.



A Haina szerszámok kifinomult tervezésükkel és rendkívüli tartósságukkal kiemelkednek a piacon, így ideális választás a precíz és hosszú távú munkavégzéshez.

Fedezze fel a Haina, Hitman, KrafTech, és Ryodel világát – minőségi termékek, melyek meghaladják várakozásait!

Válassza a megbízhatóságot és a tökéletességet minden munkához: felfedezheti a kiváló minőségű, hosszantartó szerszámok világát. Mert amikor a precizitás számít, csak a legjobb szerszámok felelnek meg az igényeknek.



Barkácsolás mestereihez szólunk: legyen szó hegesztőgépekről, fűkaszákról, fúrókról vagy csavarozókról, kínálatunkban megtalál minden szükséges szerszámot.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Nyírógép
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Haina HM6419 Profi Birkanyíró 950W" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: