Betöltés...

Excellent Enerfit bárány, kecske kolosztum kiegészítő, elléshez

Ár: 26.575 Ft

Segíti az újszülött bárányokat ez az energiából, takarmányból és vitaminokból álló kolosztrum.kiegészítő A kiválóság fokozója! Közvetlen energia és vitaminok!
Leírás Az ideális kolosztrum-kiegészítő az energia, a tápanyagok és a vitaminok kombinációjából áll. Az Enerfit gyors segítség ,bárány azonnali energiáját támogatja, így a gyenge bárányok gyorsan újra fittnek érzik magukat. A vitaminok biztosítják a szükséges ellenállást, ami különösen fontos a gyenge bárányok és a kecskegidák számára. Az Enerfit ajánlott - Minden bárány esetében elsődleges "életnövelő". - Juhonként több bárány. - Elégtelen testtömegű bárányok. - Gyenge bárányok. - erősen lehűlt bárányok. - Beteg bárányok kezelésének támogatása az első időszakban. Ajánlott az Enerfit a bárányok zavartalan tenyésztése érdekében. Használat és adagolás 4 ml-t kell adni minden egyes egyednek közvetlenül a születés után, adagoló fecskendővel, saját belátása szerint adjon be problémás bárányokat napi 4 ml orálisan .Összetétel Természetes olajok

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Egyéb
Termék: Táplálékkiegészítők, Vitaminok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Excellent Enerfit bárány, kecske kolosztum kiegészítő, elléshez" című hirdetést látja. (fent)