Betöltés...

Sersimo ágy kutyáknak és macskáknak, levehető fedéllel, krémmel, átmérő 90cm

Ár: 13.064 Ft


Anyaga: poliészter
Szín: krém
Alak: kerek
Átmérő: 90 cm
Alkalmas kölyökkutyák/macskák számára, akiknek mérete: kevesebb, mint 23 kg
Csúszásgátló talp

Ez a bolyhos ágy kölykök és macskák számára kényelmes helyet biztosít a kisállatnak a pihenésre és alvásra. A rendkívül kellemes és bolyhos anyag rendkívüli kényelmet biztosít, miközben meleg és biztonságos sarkot biztosít a kutyáknak vagy macskáknak. A bemutatott ágy olyan hely lesz, ahonnan a kisállat nem akar mozogni!
Kellemes, puha szerkezet
Az anyag, amelyből az ágy készült, lehetővé teszi, hogy minden kisállat kényelmesen és kellemesen érezze magát. Hosszú bolyhos, rendkívül kellemes tapintású, becsomagolja a kisállatát, melegen tartva. Ezenkívül a puha és finom anyag nem irritálja a kutya vagy macska bőrét vagy haját.
Csúszásmentes alj, szilárdan a talajhoz ragasztva
Az ágy nagy előnye az alapja, amely csúszásmentes kiemelkedésekkel van felszerelve, aminek köszönhetően nem csúszik a padlóra. Ez az elem biztosítja, hogy a termék stabilan tapadjon a padlóhoz, és ne mozogjon, amikor a kisállat benne ül.
Gépi mosásra alkalmas
Mint tudják, a háziállatok gyakran szeretnek piszkosak, és így szennyezhetik az ágyat. Ezért a gyártó gondoskodott arról , hogy könnyen frissíthető legyen. Mindössze annyit kell tennie, hogy eltávolítja a pamut töltőanyagot - az alján lévő cipzár mögé rejtve -, és mossa le az ágyat 30 fokban. Ezenkívül a termékbe való behatolás lehetősége lehetővé teszi a töltés cseréjét.
Figyelem! A tölteléket nem lehet mosni!
A funkcionalitás kéz a kézben jár a szemet gyönyörködtető megjelenéssel
A bolyhos ágy nemcsak a kisállat helyének kényelmes eleme, hanem a belső tér kialakítása is. A gyönyörű szín, a szilárd kivitelezés és a vonzó forma stílusossá és hatékonnyá teszi a terméket.
ELŐNYE

kellemes, kiváló minőségű anyagból készült,
30 fokos mosás lehetősége,
puha, cserélhető töltőanyag vattából,
csúszásmentes alsó része egy helyen tartja az ágyat,
könnyű forma, amely megkönnyíti a szállítást,
gyönyörű, divatos színek


Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Sersimo ágy kutyáknak és macskáknak, levehető fedéllel, krémmel, átmérő 90cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: