Betöltés...

FEANDREA Kutyaágy, vastag, kiemelkedő élekkel, csúszásmentes, levehető huzattal, XL, nagytestű kutyáknak, 110x75x27cm, világosszürke

Ár: 17.453 Ft



A termék méretei: 110 x 75 x 27 cm (H x Sz x magasság)
Anyag: Poliészter szál
Szín: Világosszürke

A cikkről

Puha és kényelmes: A kutyaágy plüss belső része kényelmes, a középső része puha PP töltőanyaggal van bélelve, így barátja kényelmes. A szőrös pihenhet és pihenhet benne.

A megemelt élek jó tapadást biztosítanak: A kutyakosár megemelt és jól párnázott szélei támogatják barátja fejét és nyakát. szőrös, biztonságos és kényelmes alvási pozíciót biztosítva neki.

Kivehető párnahuzat, egyszerű tisztítás: Nyissa ki az alján található két cipzárat, távolítsa el a bélést, mossa le a párnahuzatot a szennyeződések és szagok eltávolításához - kevesebb munka az Ön számára. és több higiénia kedvence számára kisállat.

Kárpit vászon megjelenéssel: A külső vászonutánzatból készült, lélegző, kopásálló és elegáns. Nem csak a kisállatát adja Kedvence jól érzi magát és tartós, de zökkenőmentesen illeszkedik a designba. belső.
Csúszásmentes fenék: Annak érdekében, hogy barátja A szőrös nem csúszik akaratlanul a nappaliban, ez a kutyaágy csúszásmentes alsó részgel van ellátva, hogy biztonságban érezze magát, amikor mászik és leereszkedik.


Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "FEANDREA Kutyaágy, vastag, kiemelkedő élekkel, csúszásmentes, levehető huzattal, XL, nagytestű kutyáknak, 110x75x27cm, világosszürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: