Betöltés...

Pecute Önmelegedő Kisállatágy Mosható Takaróval L (Szürke)

Ár: 10.990 Ft

Pecute önmelegedő 89 cm x 56 cm L-es méretű kisállatágy levehető takaróval,beltéri vagy kültéri használatra, sima plüss huzattal, ami mosható.● Szállítási idő: 1-3 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap

Márka: Pecute

Fajtajavaslat: kicsitől a közepes méretű fajtának megfelelő lehet.

Különleges funkció: csúszásmentes alsó, önmelegítő, levehető huzat és takaró,amik moshatók.

Anyaga: sima bársony, puha plüss, alumínium, csúszásmentes PVC alsó, PP pamut

A termék méretei: 89 cm hosszú x 56 cm széles x 4.8 cm magas.



SOKOLDALÚ 2-AZ 1-BEN EGYEDI KIVITELEZÉS: Önfelmelegedő kutyaágyunkhoz egy huzattal ellátott kutyatakaró tartozik, amely kényelmesebb és biztonságosabb környezetet teremt kedvence számára, így nincs szükség extra takaróra. Kicipzározva a takaró levehető és külön használható.

ENERGIAHATÉKONY ÉS BIZTONSÁGOS: Az önfűtött kutyaágy kiváló minőségű csendes alumínium formaszigetelő réteggel van felszerelve, amely képes elnyelni az állat által kibocsátott hőt és visszaverni azt a testére, hatékonyan elszigetelve a hideg felülettől . Áram nélkül is képes hőt termelni, energiát takarít meg és garantálja a biztonságot!

PUHA ALVÁSFELÜLET ÉS MÁSOKNÁL VASTAGABB: Puha és selymes hosszú és rövid plüss anyagból készült, gyengéden ápolja kedvence bőrét. Puha PP pamuttal töltve kényelmes és meleg helyet biztosít kedvencének. Az alsó rész csúszásgátló részecskékkel van kialakítva, hogy megakadályozza a csúszást és a mozgást.

LEVEHETŐ ÉS MOSHATÓ BURKOLAT, KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ: A Pecute kutya fűtőbetét kíméletesen mosható gépben. Levehető cipzárral rendelkezik, amely lehetővé teszi a melegítőpárna és a takaró szétválasztását a tisztításhoz. Tisztítás után kedvence imádni fogja a tiszta, önmelegedő ágyát.

Méret: L méret: 89 cm hosszú x 56 cm széles x 4.8 cm magas. Nem ajánlott rágó viselkedésű háziállatok számára.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Pecute Önmelegedő Kisállatágy Mosható Takaróval L (Szürke)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: