Betöltés...

Kutya póráz nyakörv szett 1,25m, Alkalmi stílus, Prémium anyagok, Állítható nyakkerület 20-30 cm, XS, Rózsaszín

Ár: 13.921 Ft

Description: Póráz nyakörv szett 1,25m kutyáknak

Fedezze fel a kényelem, a biztonság és az elegancia tökéletes kombinációját a prémium anyagokból készült nyakörvkészletünkkel, amely a legjobb kényelmet és biztonságot nyújtja négylábú barátjának.

[Kiváló minőségű] Készletünk kiváló minőségű, tartós és tartós anyagokból készül, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a kellemes felhasználói élményt. A nyakörv és a póráz prémium anyagokból készül, amelyek ellenállnak a kopásnak és a kedvtelésből tartott állatoknak a séták során.



[Kényelem és biztonság] A nyakörv ergonomikus kialakítása optimális kényelmet biztosít kutyája számára, elkerülve a kényelmetlenséget vagy irritációt. A póráz ideális hossza 1,25 méter, ami elegendő mozgásszabadságot biztosít, de a séta során is ellenőrzi a kutyát.

[Elegancia és stílus] Póráznyakörv szettünk nemcsak funkcionális, hanem stílusos is. Kifinomult kialakítása és gondosan kidolgozott részletei stílust és eleganciát kölcsönöznek minden sétának, élvezetes és felejthetetlen élménnyé változtatva a kutyával töltött pillanatokat.



[Univerzalitás és sokoldalúság] A készlet különböző fajtájú és méretű kutyák számára alkalmas, így mindenkinek ugyanazt a kényelmet és biztonságot nyújtja. Legyen szó egy pihentető sétáról a parkban vagy egy merészebb kalandról a természetben, ez a készlet ideális társ kedvence számára.

 
Modell:: Kettős.
Méret:: XS.
Szín:: rózsaszín.
Terméktípus:: Nyakörv.
Terméktípus:: Póráz.
Anyaga:: Nejlon.
A Csomag Tartalma:: 1 x nyakörv.
A Csomag Tartalma:: 1 x Lesa.
Hossza:: 1,25 m.
Főbb Jellemzők:: Prémium minőség.
Főbb Jellemzők:: Kényelmes.
Főbb Jellemzők:: Ellenállás.
Állítható:: Igen.
Nyak kerülete:: 20-30 cm.
Úgy tervezték, hogy:: Kutyák.

Material:
Instructions:
Set:

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Póráz, nyakörv
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Kutya póráz nyakörv szett 1,25m, Alkalmi stílus, Prémium anyagok, Állítható nyakkerület 20-30 cm, XS, Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: