Betöltés...

Plüsságy Kisállatoknak

Ár: 11.940 Ft

A rózsaszín kisállat plüsságy egy puha és kényelmes alvóhely, mely rózsaszín színével bájos megjelenést kölcsönöz házi kedvencének. A minőségi plüss anyag a meghittség és kényelem érzetét nyújtja, miközben kisállata pihenhet vagy játékosan gömbölyödhet rajta. Az ideális választás a kényeztetésükhöz.● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Termékleírás:Meleg és puha a biztonság kedvéért - Ez a szuper puha plüss kisállatpárnás ágy 4 cm hosszú plüssből készült, és meleg PP pamuttal párnázott. Az alap csúszásmentes. A bolyhos, puha kisállat matrac segíthet kedvencének enyhíteni az ízületi és izomfájdalmakat, és kényelmesebb mély alvást biztosít.
Nyugtató és szorongásos macskaágy macskáknak és kistestű kutyáknak fej- és nyaktámaszsal az ágy teljes kerületén. A magas padlású pehely alternatívával megtöltve biztonságérzetet nyújt, miközben támogatja a kiskutya fejét és nyakát, enyhíti az ízületi fájdalmakat és a szorongást.
A vízálló és csúszásmentes padló tisztán és biztonságban tartja a szobákat: a csúszásmentes alap a helyén tartja a kisállat ágyat, nem könnyű csúsztatni és eltolni. Az alap pedig vízálló és penészálló. Bárhová elhelyezheti, ahol tetszik.
Könnyű gondozás – nincs cipzár, az egész macska/kutyaágy tisztítható, így biztosítva a kutya egészségét. Kényelmi okokból minden ágy biztonságosan használható a mosógépben és a szárítógépben (gépi mosás, gyengéd keringtetés, szárítás, alacsony hő), minimálisra csökkentve a háziállatok szagát és a felesleges szőrt.
Méretek: 60 cm hosszú ágyunkat 10 kilós kistestű kutyáknak és macskáknak ajánljuk. Ideális meleg ágy és párna háziállatok számára. A kisállat fekhely szállítás közben vákuummal van lezárva. Csak rázd fel és hagyd 1-2 napig a csomagolás felbontása után, hogy visszaálljon pelyhes állapotba!

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Plüsságy Kisállatoknak" című hirdetést látja. (fent)