Betöltés...

2 db-os tálka macskáknak és kutyáknak Navaris, csúszásgátló, zöld, 53411.07

Ár: 17.968 Ft


Adja meg szőrös barátjának kedvenc ételét, vagy oltsa szomját ezzel a Navaris-i 2 kis kisállattálból álló készlettel, amely tökéletes minden kis háziállat számára.



Csúszásgátló


A szilikon alsó rész segít a helyén tartani ezeket a tálakat. Tehát a tálaknak a helyükön kell maradniuk, hogy csökkentsék a rendetlenséget, amelyet még a leginkább áhított háziállatok okoznak.

Egyszerű tisztítás


Miután a kis kisállat elkészült, ezeket a tálakat mosogatógépbe teheti, így hihetetlenül könnyű tisztán és használatra készen tartani őket.

Nedves vagy száraz


Ezekkel a tálakkal tökéletesen alkalmas nedves és száraz ételekhez, kedvencének kedvenc ételeit, kezelését vagy snackjét bármikor megadhatja. A nap folyamán ételeket hagyhat nekik, vagy különleges kezelést adhat nekik.

Stílus


Kerámiából készültek, ezek a kisállat tálak szagtalanok. A műanyag tálak alternatívája, amelyek foltot és elhasználódást okozhatnak.

Előírások


Méretek tálanként: 6 x 2,3 hüvelyk (15,1 x 6 cm)
Súly tálonként: 620 g (1.36 lbs)
Anyagok: kerámia; Szilikon

Kézbesítés


2 x kisállat tál


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "2 db-os tálka macskáknak és kutyáknak Navaris, csúszásgátló, zöld, 53411.07" című hirdetést látja. (fent)