Betöltés...

Játszókészlet macskáknak, kaktusz modell, bújócska, ágy, 63x40x72cm, zöld

Ár: 18.372 Ft


Előírások:

Szín: zöld
Hosszúság: 63 cm
Szélesség: 40 cm
Magasság: 72 cm
Bemeneti átmérő: 17 cm
Felső ágy méretei: 45x45 cm

Funkciók:

Biztosan ez lesz a macskád kedvenc helye! Tökéletes hely a játékhoz, de a pihenéshez is, a macskák pihenhetnek az egyik kiságyban, vagy felmászhatnak a magasabb platformra.
A játékegyüttes rugalmas zsinórral ellátott labdával van felszerelve, amelynek célja, hogy elvonja az állatok figyelmét és hosszú ideig elfoglalja őket.
Az egész készlet kiváló minőségű anyagokból készül, ellenáll a karcolásoknak és sérüléseknek. A plüss külső puha és kellemes tapintású.
A támasztóoszlop körüli zsineg szizálból, erős és tartós természetes szálból készül, amely védelmet nyújt a háziállatok számára.
Gyorsan és egyszerűen felszerelhető és telepíthető, nehézségek nélkül, a csomagban található használati utasítás szerint.
A bolyhos anyagalap felelős a szerelvény stabilitásáért, és pihenőhelyként használhatja macskák, akik szintén részesülnek egy tetővel ellátott védett helyből. Ez a tető átmenő fedélzetként is használható.



Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Macska
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Játszókészlet macskáknak, kaktusz modell, bújócska, ágy, 63x40x72cm, zöld" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: