Betöltés...

FEANDREA Cicás játékkészlet, fa típusú, ággyal és rejtekhellyel, 48x48x96cm, világosszürke

Ár: 23.423 Ft


Előírások:

Szín: Világosszürke
Anyag: Forgácslemez, plüss, szizál
Termék méret: 48 x 48 x 96 cm (H x Sz x Ma)
A termék súlya: 11,6 kg
Max. Teljes statikus terhelhetőség: 50 kg
A csomag tartalma:
1 x macskafa
1 x kiegészítő készlet
1 x tippelhárító készlet
1 x utasítás

Erről az elemről
A 45 x 30 cm-es platformmal a nagyobb vagy pufók macskák végre kényelmesen lefeküdhetnek és pihenhetnek.
2 az 1-ben kaparós rámpa: A kaparós lemezzel és létrával ez a macskajáték nem csak azt teszi lehetővé, hogy a macskák kedvük szerint vakarózzanak, hanem segít a kiscicáknak, az idősebb macskáknak és még a mozgáskorlátozott macskáknak is, hogy könnyen felmásszanak.
2 ajtós macskabarlang, 2 előny: A 2 ajtóval tervezett macskabarlang lehetővé teszi macskája számára, hogy könnyen be- és kiszálljon, vagy a bolyhos macskakosárba menjen, miközben macskája jobban élvezheti a nyújtást.
Tartalék pompom: Ha macskái egy kicsit túl zajosak lesznek a fán lévő pompomtól, van egy másik, amelyet lefoglalhat (és ha nem rajong a zajért, az utántöltés csengő nélkül érkezik).
Masszív anyag, biztonságos játszótér: erős forgácslap a tartósság érdekében, megerősített talp az extra stabilitás érdekében és hegytörés elleni készlet a biztonság érdekében - ez a kaparófákkal ellátott macskalakás biztonságos játszóteret biztosít 3 macska számára (egyenként max. 7 kg).


Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Macska
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "FEANDREA Cicás játékkészlet, fa típusú, ággyal és rejtekhellyel, 48x48x96cm, világosszürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: