Betöltés...

FEANDREA macskafa, 2 emelettel, szürke, 55 x 45 x 143 cm

Ár: 31.538 Ft


Előírások:

Szín: füstszürke
Anyaga: Forgácslemez, plüss szövet, szizálkötél
Termék mérete:55 x 45 x 143 cm
A termék súlya: 14,9 kg
Max. Teljes statikus terhelhetőség: 65 kg
Csomag tartalma:
1 x fa macskáknak
1 x kiegészítő készlet
1 x borulásgátló készlet
1 x utasítás

A cikkről
Ennek a macskafának a felső 2 pontja, beleértve a megemelt éleket is, színültig puha béléssel van kitöltve, így macskái egész nap boldogan pihenhetnek.
Függőágy, stabilabb, mint valaha: A 4 erős rúdra rögzített, erős acélváznak köszönhetően ez a nagy, bolyhos függőágy akár 15 kg-ot is képes elbírni – prémium hely a pufók szőrme barátok számára.
Tartalék pompon: Ha macskáit egy kicsit túlságosan izgatja a macskatorony pomponja, akkor van egy másik, amelyet tartalékolhat (és ha nem rajong a zajért, a biztonsági mentés csengő nélkül érkezik).
Minőségi anyagok, tartós öröm: Minőségi forgácslapból készült, alul lécekkel megerősítve, borulásgátló készlettel rögzítve, tartós plüss bevonattal és kopásálló szizállal felszerelve ez a macskafa biztosan tartós örömet okoz Önnek.
Barátságos fiatalok és idősek számára: ez a macskaegyüttes több szinten van kialakítva, hasonlít egy létrára, így még a fiatal cica és az idősebb macskák is könnyen mászhatnak vagy leereszkedhetnek.


Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Macska
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "FEANDREA macskafa, 2 emelettel, szürke, 55 x 45 x 143 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: