Betöltés...

Játszókészlet macskáknak, Songmics, MDF/Sisal, 57,5 x 50 x 140 cm, fehér/barna

Ár: 39.600 Ft



Szín: Vintage barna
Anyaga: Forgácslemez, 500 g/m² plusz, szizál
A termék méretei: 57.5 x 50 x 140 cm (H x Sz x M)
A termék súlya: 18,4 kg

A cikkről
3 levehető plüss oszlop, szizáloszlop, jól párnázott felső platform, aranyos macskabarlang és bolyhos hálószoba - ezzel a kaparórúddal macskái nem fognak unatkozni.
Zárt szerkezetének köszönhetően ez a macskadoboz privát helyet biztosít, ahol macskája biztonságban érzi magát, hogy kielégítse igényeit. Macskaházként vagy kiegészítők tárolására is használható.
Kiváló minőségű természetes forgácslapból és szizálból készült, stabil a macskák számára, ellenáll a kopásnak és a karcolásoknak.
Minden párna eltávolítható és mosható. A panelek sima felületének köszönhetően könnyedén törölheti a hajat és a szennyeződéseket egy ruhával - a kis macskaegyüttes tisztítása nagyon egyszerű.
Ha macskája egy kicsit túl sokat szórakozott a plüss golyókkal, és megrongálta őket, vagy nem rajong a harangokért, ez a macskatorony 3 csereplüss golyót tartalmaz harangok nélkül, így szükség esetén kicserélheti őket.


Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Macska
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Játszókészlet macskáknak, Songmics, MDF/Sisal, 57,5 x 50 x 140 cm, fehér/barna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: