Betöltés...

Ownpets Teljes Testtámogatást Nyújtó Kutyaemelő Hám XS

Ár: 10.990 Ft

Ownpets kutyahám emelő, kültéri emelőtáska gerincvédelemhez, teljes test támogató mellény idős kutyák segítésére.Méret: XS● Szállítási idő: 1-3 munkanap

● Termékvisszaküldés: 28 munkanap

● Garancia: 12 hónap

Méret: XS

Minta: Egyszínű

Márka: Ownpets

Anyag: Szivacs, Poliészter

Záródás típusa: Csat, Kettős gyűrű

Célállat: Kutya

Termékápolási utasítások: Csak kézi mosás

Háziállat Emelő Hám és Hordtáska: Kültéri tevékenységekhez és edzésekhez tervezve, praktikus keresztpántos és vontatási használatra. Segíti a kutyákat a járásban, lépcsőzésben és autóba be- és kiszállásban.

Könnyű és Légáteresztő Anyag: A belső rész légáteresztő, vastagított hálóból készült, hogy kutyája maximális kényelmet élvezhessen sétálás, edzés és egyéb szabadtéri kalandok során. Tartós, szélálló felülete minden időjárási körülményhez megfelelő. A nehéz poliészter heveder megbízható támogatást nyújt.

Rezgésvédő Védelem: Antivibrációs szivacsot adtunk a mellkashoz, hogy hatékonyan megvédje kutyája mellkasát a nyomástól. Vastagított szivacsokat helyeztünk el a hátsó lábaknál is, így kutyája lábai jól védettek lesznek, és nem sérülnek könnyen, amikor felemelik.

4 Használati Mód: Amikor nem használ pórázt, hagyhatja, hogy kutyája csak a mellényt viselje, hogy csökkentse szorongását. Egyik vagy mindkét oldalán rögzítheti a pórázt a mellényhez, és vezetheti kutyáját sétálni. Ha kutyája úgy érzi, hogy nem tud járni, vállára teheti, ami nagyon kényelmes. Ajánlott súly: XS(1.3-2.3 kg), S(2-3.2 kg), M(4.5-5.4 kg), L(5-7.2 kg)

Fényvisszaverő Pántok és Feszültségmentesítő Kialakítás: A mellény fényvisszaverő pántjai biztonságos sétálást biztosítanak nappal és éjszaka. A hátul lévő D-gyűrűs csat szilárd, így hatékonyan és könnyen irányíthatja kutyáját. A feszültség egyenletesen oszlik el a háziállat teljes testén, így nem okoz fájdalmat vagy fulladást kutyájának.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Hám
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Ownpets Teljes Testtámogatást Nyújtó Kutyaemelő Hám XS" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: