Betöltés...

Purlov kisállat kerékpár kosár

Ár: 18.990 Ft


ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSÁRA  - a kisállatkosár tökéletes megoldás minden kerékpár rajongó számára, aki nem akarja otthon hagyni kedvencét. Ez a stílusos és praktikus A kosár gondosan lett megtervezve, hogy mind a háziállat, mind a kerékpáros kényelmét és biztonságát biztosítsa. 



MINŐSÉG - a kosár  stabil fonásból  készült . Egyesíti a tartósságot és az elegáns megjelenést, amely tökéletesen illeszkedik bármely kerékpárhoz. A természetes fonott ökológiai és környezetbarát anyag, emellett kiváló légkeringést is biztosíthat . Ezenkívül könnyű, ami minimálisra csökkentheti a kerékpár további terhelését , ugyanakkor elég tartós ahhoz, hogy megfelelő védelmet nyújtson a kedvence számára. Ezenkívül a fonott kosár jól szellőzik, ami különösen fontos a meleg napokon történő hosszú túrák során.  



FÉM BÚRA- a kosár egyik kulcseleme egy tömör fém búra, amely megvédheti az állatot attól, hogy vezetés közben kiugorjon . A búrát három széles, ökobőr heveder rögzíti, ami nem csak esztétikus megjelenést kölcsönöz, hanem stabilitást és biztonságot is garantálhat. Ez különösen fontos, ha zsúfolt utcákon vagy egyenetlen kerékpárutakon utazik. Az öko-bőr pántok nem csak tartósak, de könnyen állíthatóak is, ami lehetővé teszi a kosár gyors és biztonságos rögzítését a kerékpárra. 



NAGYON EGYSZERŰ FELSZERELÉS- az állattartó két fém kampóval van a kormányhoz rögzítve. A rács PVC klipekkel van rögzítve. Ezt az anyagot  nagy tartósság és időjárásállóság jellemzi , amely biztosítjhatja a kosár hosszú távú használatát különféle időjárási körülmények között. A horgok rugalmasak, így könnyen hozzáigazíthatók a különféle típusú kormányokhoz.
TULAJDONSÁGOK:



szín: fehér, fekete
anyaga: fonott, PVC, vas
szerelés: kampók
maximális terhelés: 10 kg
méretei: 43 x 42 x 35 cm
kosár méretei: 42 x 35 x 24 cm
kosár alsó mérete: 32 x 23 cm
súlya: 1,23 kg
súlya csomagban: 1,35 kg
A CSOMAG TARTALMA:



kosár
védőbúra
3 heveder




Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Macska
Termék: Szállító, box, táska
 
Feladás dátuma: 2024.06.12
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Purlov kisállat kerékpár kosár" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: