Betöltés...

Máriatövismag őrlemény 300g - Quebeck

Ár: 3.490 Ft

Máriatövismag őrlemény 300g
A készítmény E-vitaminban, Omega-6 zsírsavakban gazdag, a máj funkcióinak erősítésére, tisztítására, regenerálására ajánlott, támogatja a máj méregtelenítését és elősegíti a sejtregenerálást, erős antioxidáns.

A máriatövismag őrlemény hozzájárul a máj és az epe egészségének megőrzéséhez, a megfelelő májfunkciók fenntartásához, a szervezet számára toxikus anyagok eltávolításához. Hatóanyaga elősegíti a máj egészséges működését és a májszövet, illetve a májsejtek normális regenerációját. Májvédő szerepe mellett hozzájárul az emésztőrendszer egészséges működéséhez.
Tulajdonságai számos más betegség esetében is nagy segítséget nyújt. Például: cukorbetegség, hasnyálmirigy gyulladás, vese betegség, sárgaság, parvo vírus, epehólyag gondok és az allergia kezelésében is. Ha a máj tárolja a méreganyagokat, hisztamint szabadít fel, így az allergiás reakciók egyre hevesebbek és gyakoribbak lesznek kutyádnál. Ezért, nagyon fontos az allergiás négylábúaknál, erre a tényezõre kiemelten odafigyelni.

Adagolás: 1 csapott kávéskanál/10kg/nap
Etethető egyaránt kutyákkal és macskákkal is.

Tárolás: szobahőmérsékleten, nedvességtől és fénytől védve.

További táplálékkiegészítőink.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Táplálékkiegészítők, Vitaminok
 
Feladás dátuma: 2024.09.08
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Máriatövismag őrlemény 300g - Quebeck" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: