Betöltés...

Készlet 1x automata ételadagoló és 1x automata vízadagoló kutyáknak/macskáknak, fehér, 3,8l, 48332.22

Ár: 21.071 Ft


A Navaris automata étel- és vízadagolóknak köszönhetően folyamatosan gondoskodjon kutyái vagy macskái számára az étel- és vízellátásról! Ideálisak az elfoglalt állattartók számára, akik nem tudnak mindig otthon lenni, hogy megetessék háziállataikat. HOGYAN HASZNÁLJUK
Az adagolótáp feltöltéséhez nyissa ki a felső fedelet, majd töltse fel a kívánt mennyiségű száraztápot. Az étel betöltése után zárja le az adagolót a fedéllel. A vízadagoló feltöltéséhez nyissa ki a tartály alján lévő fedelet, és töltse bele a kívánt mennyiségű vizet. Zárja le a tartályt a fedéllel, és rögzítse az alaphoz. Van egy szelep, amely biztosítja, hogy ne szivárogjon ki a víz.
MEGJEGYZÉS A TÖLTÉSI SZINTRŐL
Mivel az étel- és vízellátás a kutya vagy macska méretétől és fajtájától függ, rendszeresen ellenőrizze az átlátszó adagolók töltöttségi szintjét, hogy biztosítsa, hogy kedvence elegendő élelemhez és vízhez jusson.
CSAK SZÁRÍTOTT ÉLELMISZER
Felhívjuk figyelmét, hogy az etető nem alkalmas nedves eledelhez.
KÖNNYŰ TISZTÍTÁS
Az adagolók tisztán tartása érdekében javasoljuk, hogy legalább 5 naponta mossa ki őket meleg, szappanos vízzel.
Műszaki adatok
Anyag: PPMéret adagolónként : 30,5 x 32 x 17,5 cm (12 x 12,6 x 6,9 hüvelyk)Kapacitás adagolónként: 3,8 liter (1 US gallon)
Szállítás
1x automata ételadagoló1x automata vízadagoló


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Készlet 1x automata ételadagoló és 1x automata vízadagoló kutyáknak/macskáknak, fehér, 3,8l, 48332.22" című hirdetést látja. (fent)