Betöltés...

ZOLUX HARD Egész szarvas agancs 20 kg feletti kutyáknak

Ár: 14.683 Ft

Az egész agancs 20 kg feletti kutyák számára alkalmas, akik erős késztetés éreznek a rágásra. Hossza: 17-19 cm

A szarvasok évente, természetes módon veszítik el agancsukat, mely rendkívül kemény és ellenálló, tisztítja a fogakat, erősíti a rágóizmokat.
A szarvasagancsok természetes, hosszantartó, magas ásványi anyag tartalmú és ember számára szagtalan rágókák. A kutyák általában válogatósak abból a szempontból, hogy mit rágnak meg és mit nem. Az agancsokat általánosságban elfogadják és szívesen használják.

- adalékanyag nélkül
- színezék nélkül
-Tartósítószerek nélkül

Amit tudnia kell
Az Original Nature szarvasagancsot Európában meghatározott és szabályozott módon takarítják be, hogy tiszteletben tartsák az agancs növekedési ütemét, megóvják a környezetet és megőrizzék az erdők általános állapotát. Kizárólag a vadszarvas agancsának természetes lehullásából származnak. A szarvasok természetesen a tél végén hullatják le agancsukat, és minden tavasszal új agancsot növesztenek, ami a párzási időszakban teljesen kifejlődik. Ez a természetes körforgás minden évben megismétlődik a szarvas életében.

Garancia a minőségi agancsra:
A vadszarvas agancsát dörzsöli a fákon és cserjéken, az agancs természetes ásványi anyagokkal van átitatva, ami felismerhető barna színt ad, míg a tenyésztett szarvas agancsa nagyon világos színű marad.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "ZOLUX HARD Egész szarvas agancs 20 kg feletti kutyáknak" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: