Betöltés...

Syta Micha Dog Flakes teljes értékű eledel nyúllal 700g

Ár: 9.990 Ft

Syta Micha Dog Flakes teljes értékű eledel nyúllal 700g
A Syta Micha Dog Flakes áttörést jelent kutyád táplálkozásában! Büszkén mutatjuk be forradalmian új, levegőn szárított kutyaeledelüket, amely kiváló alternatívája a BARF diétának.

A hipoallergén nyúlhúsos kutyapelyhet kifejezetten úgy tervezték, hogy utánozza a nyers húson és friss hozzávalókon alapuló primitív étrendet, miközben a hagyományos szárazeledel kényelmét és biztonságát kínálja.

A Dog Flakes monoprotein eledel azok számára készült, akik értékelik az egészséges és természetes táplálkozást, valamint a kiváló minőségű összetevőket. A táplálkozási szakértő által speciálisan kifejlesztett formula ragaszkodik a táplálkozási piramishoz, hangsúlyozva a hús és a növényi alapú adalékanyagok fontosságát a kutyák étrendjében.

A Syta Micha Dog Flakes teljes értékű eledel nyúllal a táplálkozás igazi remeke. Teljes adagot tartalmazó formula, amely 80%-ban kiváló minőségű nyúlhúsból áll, a maradék 20%-ban pedig tápláló zöldségek, gyümölcsök és fűszernövények kombinációja.

A Syta Micha Dog Flakes teljes értékű eledel nyúllal a következőkből áll:

76% izomnyúlhús, alacsony zsírtartalmú, alacsony kalóriatartalmú és könnyen emészthető, kiváló fehérje- és vitaminforrást biztosít (különösen B12), amelyek kiválóak az izomépítésben és támogatják azok regenerálódását.
23% belsőség, számos tápanyag felbecsülhetetlen forrása, beleértve a vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat, valamint taurint (kéntartalmú aminosav), amely elengedhetetlen a szív egészségéhez és a látáshoz:

Szív – aminosavak teljes profilját tartalmazzák, beleértve a lizint, metionint, treonint és triptofánt, amelyek felelősek a növekedésért és a szövetek helyreállításáért, a hormonok, enzimek, antitestek, neurotranszmitterek termeléséért, valamint a hangulat, az alvás és az étvágy szabályozásáért. B-vitamint, vasat, cinket és szelént is biztosítanak, amelyek felelősek az immunfunkciókért,
Gyomor – gazdag könnyen emészthető fehérjében és esszenciális ásványi anyagokban (vas, réz, cink, szelén, magnézium, foszfor), amelyek az endokrin, immun- és idegrendszer működéséért felelősek,
Máj – a szem és a bőr egészségéhez szükséges A-vitamin egyik leggazdagabb forrása. Tartalmaz továbbá D-, E- és K-vitamint, amelyek segítenek az immunitás erősítésében, az autoimmun betegségek kockázatának csökkentésében, a csontok erősségének megőrzésében a kalcium szabályozásával a szervezetben, valamint az alvadásért felelős fehérjéket termelnek.



Egyéb összetevői:

A sárgarépa és az alma értékes rostforrások, amelyek szabályozzák az emésztőrendszer működését és természetes antioxidánsokat biztosítanak,
A sütőtök és a paszternák A-, C-, E- és B-vitaminokkal (B6 és B9) gazdagítják az étrendet, amelyek fontosak az agy, az idegrendszer és a keringési rendszer megfelelő működéséhez, valamint természetes prebiotikumokkal a változatos baktériumflóra érdekében.
A banán káliumot ad, amely segít a sav-bázis egyensúly szabályozásában a szervezetben, elősegíti a méreganyagok és salakanyagok vesén keresztül történő eltávolítását, valamint elősegíti a megfelelő idegimpulzus-átvitelt,
A kókusz az emésztés szabályozásával és a székrekedés megelőzésével támogatja az emésztés egészségét, növényi zsírként pedig jótékony hatással van az agyműködésre és a bőr hidratáltságára.

Ezenkívül a szárított eledel SZUPERÉTELEKET is tartalmaz, mint például goji bogyók, vadrózsa bőre, fekete ribizli, pitypang, spirulina és körömvirág, amelyek hasznos vitaminok, ásványi anyagok és bioaktív vegyületek tárházát jelentik, bőrproblémákkal, emésztési problémákkal küzdő kutyák számára ajánlott. csökkent immunitás, és az idősek további táplálkozási támogatásra szorulnak. Sőt, egy ilyen keverék javítja a máj, a vese, a húgyúti rendszer működését, holisztikus megközelítésben pedig javítja a kutya közérzetét.

Ezen kívül SZUPERÉTELEKET is tartalmaz, mint például goji bogyó, vadrózsa héja, feketeribizli, pitypang, spirulina és körömvirág, amelyek hasznos vitaminok, ásványi anyagok és bioaktív vegyületek kincsei, bőrproblémákkal, emésztési problémákkal küzdő  kutyák számára ajánlott, valamint az idős kutyusoknak, akiknek további táplálkozási támogatásra van szükségük. A keverék továbbá javítja a máj, a vese, a húgyúti rendszer működését és a kutya általános jólétét.

A teljes formula nyúlcsontliszttel van kiegészítve, amely nemcsak kalciumban és foszforban gazdagítja az ételt, hanem támogatja a fogak és a csontok egészségét is.

A kíméletes légszárítási eljárás célja a vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és enzimek megőrzése, amelyek nagyrészt elvesznek a magas hőmérsékletű feldolgozás során. Ezenkívül a szárítás segít csökkenteni a nedvességet, ami elengedhetetlen a baktériumok és a penészgombák növekedésének gátlásához, ezáltal növelve a biztonságot és az eltarthatóságot. Az alacsony szárítási hőmérséklet segít megőrizni a természetes ízeket, így az étel étvágygerjesztőbb a kutyák számára.

A Syta Micha Dog Flakes teljes értékű eledel nyúllal előnyei:

Teljes értékű étkezés: Teljesen tápláló eledel felnőtt kutyák számára.
BARF száraz diéta alternatíva: A BARF diétákhoz hasonló praktikus megoldást kínál, de kényelmes szárított formában.
Minden fajta számára alkalmas: Ideális minden fajtájú kutyának, beleértve az érzékeny emésztőrendszerű, allergiás, aktív kutyákat és időseket is.
Mono-protein formula: Bárányhúson alapul, egyetlen állati fehérjeforrást biztosít.
Étrendarányok 80/20: 80% hús és 20% növényi eredetű termékek, a kiegyensúlyozott étrendet támogatja.
Allergiabarát: allergiás kutyáknak és eliminációs diéták támogatására ajánlott.
SUPERFOOD-okkal dúsítva: Rendkívül tápláló szuperételekkel gazdagítva a további egészségügyi előnyök érdekében.
Magas fehérje- és élelmi rosttartalom: Támogatja az izomfejlődést és az emésztés egészségét.
Alacsony szénhidrát (7%) és foszfor tartalom: Alkalmas olyan kutyák számára, akik alacsony szénhidráttartalmú étrendet igényelnek.
Levegőn szárított: Óvatosan szárítjuk meleg levegőn a tápanyagok megőrzése és az íz fokozása érdekében.
Gabona-, laktóz-, szója-, glutén-, só- és csirkezsírtól mentes: Ideális olyan kutyák számára, akik speciális étrendi korlátozásokkal rendelkeznek.
Tartósítószerek, emulgeálószerek, ízfokozók, attraktánsok vagy illatosító anyagok nélkül: Csak tiszta és természetes összetevők.
Vízben áztatva könnyebben rágható és emészthető: Különösen előnyös idősebb kutyák vagy fogászati ​​problémákkal küzdők számára.
Praktikus nyaraláshoz, utazáshoz és kirándulásokhoz: Könnyen elkészíthető és hordozható, így kényelmes útitárs.
Könnyen elkészíthető: Egyszerűen áztasd vízbe, percek alatt kész!

A Syta Micha Dog Flakes teljes értékű eledel nyúllal elkészítési módja:

Mérd ki a megfelelő mennyiségű szárított eledelt kutyusod edényébe. (Az ideális napi mennyiség függ kedvenced testsúlyától, életkorától, aktivitásától is.)
Önts langyos vizet vagy csontlevest az ételre 1:1,5 arányban.
Hagyd 15 percig ázni, hogy az étel megduzzadjon, javítva az emészthetőséget és a térfogatot.
Etetés előtt ellenőrizd a hőmérsékletet, hogy megbizonyosodj róla, kedvenced biztonságosan eheti.

A Syta Micha Dog Flakes teljes értékű eledel nyúllal összetétele:
Nyúl 80% (izomhús 76%, belsőség 23% (szív, gyomor, máj), csontliszt 1%), sárgarépa 4%, alma 3%, sütőtök 3%, paszternák 2%, banán 2%, kókusz 1%, goji bogyó 1%, vadrózsa bőre 1%, fekete ribizli 1%, gyermekláncfű 1%, spirulina 0,5%, körömvirág 0,5%.

Analitikai összetétel:

Nyersfehérje: 54,5%
Nyerszsír: 17,00%
Nyersrost: 8,00%
Nyershamu: 11,9%
Nedvesség: 3,9%
Foszfor: 0,9%
Kalcium: 1,1%

Diétás adalékanyagok:

D-vitamin: 250 NE/kg
E-vitamin: 40 mg/kg
Réz: 0,5 mg/kg
Jód: 0,5 mg/kg
Mangán: 2 mg/kg
Cink: 22 mg/kg

Technológiai adalékok: természetes antioxidánsok

Kalóriaérték: 406 kcal/100g

Tárolás: hűvös és száraz helyen, közvetlen napfénytől védve. A csomagolás visszazárható, így segít megőrizni az aromákat és távol tartani a szárított termékekre ártalmas nedvességet.

További kutya eledel kínálatunk.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Állateledelek, táp
 
Feladás dátuma: 2024.06.03
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha Dog Flakes teljes értékű eledel nyúllal 700g" című hirdetést látja. (fent)