Betöltés...

Syta Micha PASTElove paszta kutyáknak, marhahús, szarvas és sárgabarack 75 g

Ár: 2.290 Ft

Syta Micha PASTElove paszta kutyáknak, marhahús, szarvas és sárgabarack 75 g
Egyedi finomságot keresel kedvencednek? A Syta Micha PASTElove paszta kutyáknak, marhahús, szarvas és sárgabarack állagával és ízével a legigényesebb ízlésű kutyákat is megörvendezteti. Különösen ajánlott tölthető játékok vagy nyalószőnyegek töltésére. Ennek köszönhetően kutyusod kreatívan tölti majd az idejét, mivel az aromás paszta minden érzékszervét stimulálja, a nyalogatás pedig megnyugtatja és stresszmentesíti őt. A finomságot táplálékkiegészítőként is használhatod illetve a gyógyszerek beadása  sem lesz többé gond.

Az innovatív krém Human Grade minőségű termékekből készült összetétele magában foglalja a marhahúst, a vadhúst, a sárgabarackot és a petrezselymet, amelyek B-vitamint, vasat és folsavat biztosítanak. A termék formuláját szarvasagancsporral dúsították , amely gazdag kondroitin, glükózamin, kollagén, hialuronsav, kalcium, magnézium és aminosavak forrása.  Ennek köszönhetően támogatja az immunitást, az ízületek és az izmok működéset. Gyulladáscsökkentő, antibakteriális, regeneráló és építő tulajdonságokkal rendelkezik. A paszta kényelmes tubusban van, ami jelentősen megkönnyíti a beadását, kis mérete pedig lehetővé teszi, hogy utazásra, állatorvoshoz, kurándulásokra is magaddal tudd vinni ezt a monoprotein csemegét.

A Syta Micha PASTElove paszta kutyáknak, marhahús, szarvas és sárgabarack 75 g jellemzői:

marhahússal, szarvassal és sárgabarackkal ízesítve
egyedi szarvasagancs porral dúsítva
szemcsétlen
100%-ban természetes összetevők
ideális tölthető játékok és nyalószőnyegek töltésére
a kreatívan eltöltött idő garanciája
kölyökkutyáknak, felnőtt és idős kutyáknak
szórakozásra ösztönöz
könnyen használható, kis tubus
különféle formában használható
megkönnyíti a gyógyszer beadását
serkenti kedvenced minden érzékszervét
nyalogatása csökkenti a kutya feszültségét és stresszét

Syta Micha PASTElove paszta kutyáknak, marhahús, szarvas és sárgabarack 75 g összetétele:marhamáj 52,49%, repceolaj 25,70%, szarvashús 19,2%, sárgabarack 2%, ásványi anyagok 0,35%, petrezselyem 0,25%, szarvas agancspor 0,01%

Analitikai összetétel: Nyersfehérje 12,36%, Nyerszsír 25,62%, Nyersrost 10,71%, Nedvesség 50,04%, Foszfor 1,9%, Kalcium 0,21%, Omega-3 2100mg/100g

Kalória: 302 kcal/100 g

Használati utasítás:
Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó és 14 napon belül felhasználandó.

További Syta Micha termékeinket itt találod.

A gyártóról bővebben itt olvashatsz.

További kenhető finomságaink

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha PASTElove paszta kutyáknak, marhahús, szarvas és sárgabarack 75 g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: