Betöltés...

Syta Micha Rágócsont tőkehal és vitamin keverékkel kölyökkutyáknak

Ár: 1.590 Ft

Syta Micha Rágócsont tőkehal és vitamin keverékkel kölyökkutyáknak
A Syta Micha rágócsont természetes, kiváló minőségű marhabőrből készült csemege tőkehalbőr és vitaminkeverék hozzáadásával. A finomság már kiskorától kielégíti a házi kedvencek természetes szükségleteit. Ez egy innovatív termék, amelyet arra terveztek, hogy hosszan tartó szórakozást nyújtson és megnyugtassa a kutyát. Ezenkívül a rágás és a harapás pozitív hatással van a háziállatok pszichéjére, pihentető állapotba hozza őket.

A rágócsontok csak természetes eredetű összetevőket tartalmaznak. Értékes összetétele lehetővé teszi kedvence teljes egészségének megőrzését és szervezetének ellátását a szükséges tápanyagokkal. A kutyák egyik alapvető szükséglete a megfelelő táplálkozás. A megfelelően kiegyensúlyozott étkezések mellett a nyalás vagy rágcsálás szükségessége is hozzátartozik. Az ilyen tevékenységek rendkívül fontosak minden kutya számára, életkortól függetlenül. Megnövekedett igény azonban megfigyelhető a kölykök és fiatal kutyák körében. A kutyák rágócsontjainak egyes összetevőinek kiválasztását alaposan megfontolták, mivel ezeknek meghatározott funkciókat kell ellátniuk.  

A finomságok készítéséhez használt bőr 100%-ban természetes, festetlen. Csak 3 hetes szárítási folyamatnak van kitéve alacsony hőmérsékleten (25 ℃ és 28 ℃ között). Az ilyen hőmérsékleten történő szárítás lehetővé teszi az összes összetevő értékes táplálkozási tulajdonságainak megőrzését. A funkcionális rágócsontok kötőanyaga a kollagén, amely természetesen a bőrben fordul elő. A csontszerkezet jótékony hatással van a kutya fogaira és ínyére. Harapáskor ez a kemény rágnivaló megtisztítja a fogakat az ételmaradékok eltávolításával, simává teszi őket, és megakadályozza, hogy sárgává váljanak.

A Syta Micha Rágócsont tőkehal és vitamin keverékkel kölyökkutyáknak előnyei:

tökéletes kiegészítője kutyád napi étrendjének,
jótékony hatással van a fogakra és az ínyre,
természetes és egészséges csemege kutyáknak, amelyek segíthetnek fogaik és ínyük jó állapotban tartásában,
értékes tápértékek (vitaminok, ásványi anyagok vagy fehérjék) forrásai,
teljesen biztonságos a kutyák számára - nem morzsolódnak és nem tartalmaznak éles elemeket,
a csemege mérete minden fajtához, felnőtt kutyákhoz és kölykökhöz megfelelő.
nagy jutalom a nevelés vagy képzés során, és motiváló az új helyzetekhez való alkalmazkodás során,
a hosszú távú szórakozás kiváló, egészséges formája, amely a legfontosabb mindennapi igényeket is kielégíti, mint például a nyalás, harapás, csámcsogás, rángatás,
természetes rágók különféle fajtájú és méretű kutyák számára,
kölykök esetében az ínyt is masszírozzák és megtanítják rágni az ételt.

Syta Micha Rágócsont tőkehal és vitamin keverékkel kölyökkutyáknak összetevői: 91,5% marhabőr, 4% tőkehal bőr, 2% vitaminkeverék*, 1% marhahús, 1% szárított körte, 0,5% céklalé koncentrátum

Analitikai összetevők: 93,13% fehérje, 1,48% zsírok, 1,23% nyershamu, 0,62% nyersrost, 0,94% Omega-3, 0,26% Omega-6, A - 3000 NE, D3 - 405 NE, B2 - 15 mg 2,1 mg, B1 - 1,5 mg, B6 - 1,5 mg, C - 1,5 mg, K3 - 1,2 mg, B12 - 9 mcg.

Kalóriatartalom: 400 kcal/100 g.

Amikor rágócsontot adsz a Syta Michától, ne felejtsd el biztosítani kedvenced számára a friss vízhez való hozzáférést.

További kutya jutalomfalatokat itt találsz.

Termékeinkről a YouTube csatornánkon találsz videókat.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha Rágócsont tőkehal és vitamin keverékkel kölyökkutyáknak" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: