Betöltés...

FURminator fürdőkefe - sampon adagolóval

Ár: 4.990 Ft

FURminator fürdőkefe - sampon adagolóval
A FURminator fürdőkefe egy kényelmes kefe sampon vagy kondicionáló adagolóval, amelyet bundás állatok fürdetésére terveztek. Adagológombbal van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy kedvenced mosásakor szükség szerint adagolja a kozmetikumot.

A kefe a legtöbb bundás állat számára alkalmas, függetlenül a szőrzet típusától, szerkezetétől, színétől vagy hosszától. A finom és puha fogaknak köszönhetően az érzékeny és finom bőrűek számára, akik hajlamosak az irritációra is használható. A fürdőkefe szükség szerint használható.

Ha úgy döntesz, hogy bundás kedvenced ápolásához FURminátor fürdőkefe lesz segítségedre, mindig figyelj arra, hogy soha ne nyomd rá nagyobb erővel a FURminatort az állat szőrére, mint amilyen erővel egy könnyed fésülést végeznél! Használd hosszú, lágy mozdulatokkal az eszközt, és kerüld az egy területre korlátozódó erős végighúzását.

A rendszeres fürdés segít abban, hogy kedvenced bőre és bundája a lehető legjobb állapotban maradjon, aminek nagy jelentősége van a vedlés gyakoriságában és mértékében. A kezelés gyakorisága az állat életmódjától függ is. Az aktívak, akik sok időt töltenek a szabadban, nem beszélve a hempergőkről és a dagonyázókról, gyakrabban igényelnek törődést az otthon tartózkodó házi kedvencektől.

A Furminator fürdőkefe előnyei:

kényelmes és praktikus tartály samponhoz vagy balzsamhoz
egy praktikus gomb lehetővé teszi a szükséges mennyiségű kozmetikum pontos adagolását
strapabíró, rugalmas anyagból készült fogak, amelyek fellazítják a szőrt és lehetővé teszik, hogy a kozmetikum jobban elérje a bőrt
könnyen siklik a kisállat nedves szőrén, és biztosítja a kozmetikum egyenletes eloszlását
kellemes és pihentető masszázst biztosít, amelyet különösen értékelni fognak az eljárás miatt stresszes állatok
megkönnyíti a fésülést és eltávolítja az elhalt szőrszálakat fürdés közben
ergonomikus forma biztosítja a kényelmes használatot
strapabíró anyagból készült, amely biztosítja a hosszú használatot

Furminator fürdőkefe megfelelő és hatékony használatához kövesd az alábbi lépéseket:

1. LÉPÉS: Használat előtt nyisd ki a tartályt (fedelet), és töltsd fel samponnal vagy kondicionálóval. Zárd vissza a tartályt.
2. LÉPÉS: A normál fürdéshez hasonlóan, nedvesítsd meg kedvenced langyos vízzel, és masszírozd be a bundát és a bőrt a fürdőkefével, eközben nyomd meg a gombot a megfelelő mennyiségű termék adagolásához.
3. LÉPÉS: A kefe meglazítja és kibontja kutyusod bundáját, így a sampon vagy balzsam jobban eloszlik a szőrzeten és a bőrön. Ne felejtsd el alaposan leöblíteni vízzel a kozmetikumot. Végül törölközővel szárítsd meg kedvenced.

A FURminator márkáról:

Angie Porter ápolási specialista és férje, David megalkotta az első és egyetlen eszközt, amely hatékonyan és kényelmesen távolítja el az aljszőrzetet és az elhalt szőrt, miközben csökkenti a hullást. Ez az eszköz a FURminator® deShedding Tool – 10 év kemény munkája és a legnépszerűbb, legkeresettebb és legkedveltebb megoldás a piacon az állattartók körében. Ma a márka sokkal több terméket kínál: fésűket, kaparókat, ápolószereket és még a ruhák tisztítására szolgáló hengereket is. A FURminator® márka tulajdonosainak egyetlen célja van - egy világ, amely mentes az elhalt szőrszálaktól!

További Kutyafésű, kutyakefe kínálatunkat ezen a linken keresztül találod meg.

A termékeinkről videókat itt találsz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "FURminator fürdőkefe - sampon adagolóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: