Betöltés...

Syta Micha kókuszmousse kutyáknak 150g, banánnal, mangóval és áfonyával

Ár: 3.190 Ft

Syta Micha kókuszmousse kutyáknak, banánnal, mangóval és áfonyával
A Syta Micha kókuszmousse húsmentes és teljesen gabonamentes csemege kutyáknak, kenhető formában elkészítve. A mousse készítéséhez kizárólag természetes eredetű, friss kókusz gyümölcsöt használtak, amelyből a két legfontosabb összetevő, a kókuszhús és az MCT olaj készült. Ezeket az összetevőket magas közepes szénláncú zsírsavtartalom jellemzi. Ideális kiegészítője a napi étkezésnek, javítja ízét és tápértékét.

Állagának köszönhetően megtöltheted vele a nyalogatós szőnyeget vagy a tölthető játékokat. Értékes összetétele lehetővé teszi kedvenced teljes egészségének megőrzését és szervezetének ellátását a szükséges tápanyagokkal.

A kókuszmousse összetételében a zsíron kívül aminosavakat, azaz a fokozott emlékezőképességet és az idegrendszer megfelelő működését befolyásoló glutaminsavat vagy az oxidatív stresszt csökkentő arginint tartalmaz. A gyümölcsök, azaz a banán, a mangó és az áfonya hozzáadásának köszönhetően a kókuszmousse jó magnézium-, kálium- és élelmi rostforrás a kutya étrendjében. 

Sőt, a Syta Micha kókuszhabja tartalmaz E-vitamint a megfelelő anyagcsere-folyamatok és agyműködés fenntartásához, K-vitamint, melynek fő feladata a megfelelő véralvadási folyamat és a csontritkulás megelőzése és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkező fenolos vegyületeket is.

A Syta Micha kókuszmousse kutyáknak banánnal, mangóval és áfonyával előnyei:

tiszta, természetes összetétel
teljesen gabona- és húsmentes snack
friss kókuszból és gyümölcsből készült
kiváló változatosság minden korosztályú kutya étrendjében,
hihetetlenül finom, kellemes illattal,
könnyen elérhető energia- és vitaminforrás minden fajtájú kutyának,
állati fehérjékre allergiás és ételintoleranciában szenvedő kutyák számára ajánlott,
értékes tápértékek forrása (MCT, élelmi rost, vitaminok, ásványi anyagok)
kutyáknak, akiknek megnövekedett mennyiségű élelmi rostra van szükségük
bőrproblémákkal küzdő kutyáknak
emésztési problémákkal küzdő kutyák számára
növeli az immunitást

Kókuszpépből és MCT olajból készült, banán, mangó és áfonya hozzáadásával:

kókusz: a kókuszdió magas közepes szénláncú zsírsavtartalma (MCT) miatt értékes forrása a finomságnak, amely kiegészíti kedvenced napi étrendjének hiányosságait. Kedvezően hatnak kutyusod idegrendszerére, gyulladáscsökkentő hatásúak. A kókusz is sok élelmi rostot tartalmaz, ezért fogyasztása emésztési problémákkal küzdő négylábúaknak ajánlott. A kókuszpép alacsony glikémiás indexe ideálissá teszi a csemegét túlsúlyos vagy cukorbeteg kutyák számára. A laurinsav jelenléte miatt
gyümölcsök : jó szénhidrát-, magnézium-, kálium- és élelmi rostforrás a kutya étrendjében. Nagy mennyiségben tartalmaznak A-, E- és K-vitamint is. A kutyaeledelben lévő gyümölcsök pozitív hatással vannak az emésztési és immunrendszeri folyamatokra. A bennük található fenolos vegyületek gyulladáscsökkentő hatással bírnak a szervezetre.
almarost: segít megtisztítani a szervezetet a méreganyagoktól , lehetővé teszi a megfelelő koleszterin- és glükóz-paraméterek fenntartását a kutya szervezetében, valamint segít fenntartani az egészséges testsúlyt.
prebiotikumok: például az inulin, javítják a bélműködést, felgyorsítják a normál baktériumflóra növekedését, és fokozzák a rövid szénláncú zsírsavak termelését (beleértve az ecetsavat, a propionsavat, a vajsavat, a valeriánsavat és a kapronsavat). Ezek az anyagok fokozzák az endogén (a szervezet által termelt) vitaminok termelődését is, különösen a B csoportba tartozókét.

Egészségvédő tulajdonságaiknak köszönhetően a cellulóz és az MCT olaj gyulladáscsökkentő, antioxidáns, rákellenes és májvédő hatásokkal rendelkezik. Sőt, csökkentik az ízületi gyulladást és a csontritkulásos elváltozások kialakulásának kockázatát, pozitív hatással vannak a lipidprofilra, gátat jelentenek a kórokozó mikroorganizmusokkal szemben. A kutya szervezetében a közepes szénláncú zsírsavakat a nyálenzimek glicerinre és zsírsavakra bontják, ami a hasnyálmirigy-betegségekkel vagy a fejletlen emésztőmirigyekkel  küzdő kutyák szempontjából fontos.



Miért fontos az MCT egy kutya étrendjében?

segíti a hám és a bélbolyhok újjáépítését - stressz hatására csökkennek és túlzottan lebomlanak a vörösvértestek, ami felgyorsítja az anyagcserét és rontja a tápanyagok felszívódását,
elősegítik a bélhám regenerálódását, mert gyorsan és könnyen elérhető energiaforrást jelentenek,
baktériumölő tulajdonságokkal rendelkezik ,
nem raktározódnak a szervezetben zsírszövet formájában,
karnitin nem szükséges az átalakulásukhoz, mint például a hosszú szénláncú zsírsavak (állati eredetű olajok) lebontása esetén,
pozitív hatással vannak az idősebb kutyák kognitív funkcióira, kölyökkutyáknál pedig megkönnyítik a memorizálást és a képzésre való koncentrálást.


 Syta Micha kókuszmousse összetevői: kókuszhús 46,30%, inulin, MCT olaj 10,3%, szárított banánpor 10%, shea vaj 7%, alma rost, lecitin, szárított mangópor a1,5%, szárított áfonyapor 0, 8%
Analitikai összetevők: 4,33% nyersfehérje, 53,65% zsírtartalom, 2,67% nedvesség, 1,48% nyershamu, 4,28% nyersrost

Kalóriaérték: 596,9 kcal/100g

Még több jutalomfalatot tartalmazó terméket szeretnél látni katt a linkre.

Tekintsd meg további termékeinket YouTube oldalunkon is.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha kókuszmousse kutyáknak 150g, banánnal, mangóval és áfonyával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: