Betöltés...

Syta Micha Rágócsont fácánnal, áfonyával, vaníliával és levendulával

Ár: 1.990 Ft

Syta Micha Rágócsont fácánnal, áfonyával, vaníliával és levendulával - a kutyus megnyugtatáshoz 13,5 cm
A Syta Micha rágócsont természetes, kiváló minőségű marhabőrből készült csemege fácán, áfonya, vanília és levendula hozzáadásával. Az egyedülálló összetevők összetétele kiváló kálium-, rost- és magnéziumforrás. Ez egy innovatív termék, amelyet arra terveztek, hogy hosszan tartó szórakozást nyújtson és megnyugtassa a kutyát. Ezenkívül a rágás és a harapás pozitív hatással van a háziállatok pszichéjére, pihentető állapotba hozza őket.

A rágócsontok csak természetes eredetű összetevőket tartalmaznak. Értékes összetétele lehetővé teszi kedvence teljes egészségének megőrzését és szervezetének ellátását a szükséges tápanyagokkal. A kutyák egyik alapvető szükséglete a megfelelő táplálkozás. A megfelelően kiegyensúlyozott étkezések mellett a nyalás vagy rágcsálás szükségessége is hozzátartozik. Az ilyen tevékenységek rendkívül fontosak minden kutya számára, életkortól függetlenül. Megnövekedett igény azonban megfigyelhető a kölykök és fiatal kutyák körében.

A kutyák rágócsontjainak egyes összetevőinek kiválasztását alaposan megfontolták, mivel ezeknek meghatározott funkciókat kell ellátniuk. A csontban található töltelék célja, hogy a kutyát ellazítsa és általános nyugalomba hozza. 

A funkcionális töltelékkel ellátott csontok kizárólag természetes eredetű összetevőkből készülnek. Értékes összetétele lehetővé teszi kedvenced egészségének megőrzését és szervezetének ellátását a szükséges tápanyagokkal.
Feldolgozatlan termékekből készülnek ezek a kutyacsemegék, ahol a kutyacsontok fő összetevői a megnyugtatáshoz: marhabőr, fácán, áfonya, vanília és levendula.

A csontok előállításához használt bőr 100%-ban természetes, festetlen. Csak 3 hetes szárítási folyamatnak van kitéve alacsony hőmérsékleten (25 ℃ és 28 ℃ között). Az ezen a hőmérsékleten történő szárítás lehetővé teszi az összes összetevő értékes táplálkozási tulajdonságainak megőrzését. A funkcionális rágócsontok kötőanyaga a kollagén, amely természetesen a bőrben fordul elő.
A csontszerkezet jótékony hatással van a kutya fogaira és ínyére. Rágáskor ez a kemény rágnivaló megtisztítja a fogakat az ételmaradékok eltávolításával, simává teszi őket, és megakadályozza, hogy sárgává váljanak.

A Syta Micha Rágócsont fácánnal mérete univerzális (13,5 cm), így bármilyen méretű kutya élvezheti a rágását.
A funkcionális csontok teljesen biztonságosak a kutyák számára, mert nem morzsolódnak, és nem tartalmaznak éles elemeket, amelyek harapás/rágás közben megsérthetik az ínyet.
Hihetetlenül finom és egészséges finomságok, amelyekben az állati és növényi eredetű elemek kombinációja minden kutyust levesznek a lábáról.

A Syta Micha Rágócsont fácánnal előnyei kutyák számára:

a csontok változatosságot jelentenek a napi étrendben,
a különféle töltelékeknek köszönhetően további tápértékeket biztosítanak (vitaminok, ásványi anyagok vagy fehérje),
nagy jutalom a nevelés vagy képzés során, és motiváló az új helyzetekhez való alkalmazkodás során,
a hosszú távú szórakozás egészséges formája, amely a legfontosabb mindennapi igényeket is kielégíti, mint például a nyalás, harapás, csámcsogás, rángatás,
a természetes rágnivalókhoz tartoznak, amelyek lehetővé teszik az egészséges és tiszta fogak megőrzését, erősítik az állkapocs izmait,
kölykök esetében az ínyt is masszírozzák és megtanítják rágni az ételt.

Syta Micha Rágócsont fácánnal, áfonyával, vaníliával és levendulával összetétele:Marhabőr 94,8%, fácán 4%, áfonya 1%, vanília 0,1%, levendula 0,1%.

Analitikai összetétel: 87,05% fehérje, 3,92% zsír, 1,39% nyers hamu, 1,53% nyersrost.
Kalóriaérték: 407,92 kcal/100g

Amikor rágócsontot adsz kutyusodnak, ne felejtsd el biztosítani kedvenced számára a friss vízhez való hozzáférést.

További Syta Micha termékeinket itt találod.

A gyártóról bővebben itt olvashatsz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.06.12
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha Rágócsont fácánnal, áfonyával, vaníliával és levendulával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: