Betöltés...

Syta Micha sheep line rágócsont bárány körtével 12cm

Ár: 1.590 Ft

Syta Micha sheep line rágócsont bárány körtével 12cm
A bárány körtével rágócsont egy innovatív rágójáték kutyáknak, melyet elsősorban arra terveztek, hogy hosszan tartó szórakozást, nyugalmat és kikapcsolódást biztosítson minden kutyának. Ezenkívül a rágás és a harapdálás pozitívan befolyásolja a háziállatok pszichéjét, és boldog ellazulást idéz elő.

A csont szerkezete pozitívan befolyásolja a kutya fogait és ínyét. Rágás közben ez a kemény játék megtisztítja a fogakat, eltávolítja az ételmaradékokat, simává teszi őket, és megakadályozza a sárgulást.

A Sheep Line csontok készítéséhez használt bőr 100%-ban természetes és színtelen. Alacsony hőmérsékleten (25°C és 28°C között) mindössze három hetes szárítási folyamaton megy keresztül. Az ilyen hőmérsékleten történő szárítás lehetővé teszi az összes összetevő értékes táplálkozási tulajdonságainak megőrzését. A bőrben természetesen előforduló kollagén a funkcionális rágócsontok kötőanyagaként működik.

A csont mérete (12 cm) univerzális , így bármilyen méretű kutya élvezheti Syta Micha funkcionális csontjainak rágását.

Miért jók a funkcionális rágócsontok?

A rágócsont összetevőiének kiválasztását alaposan megfontolták, mert mindegyiknek meghatározott célja van. A csont alakú rágnivalót olyan kutyáknak is adható, akiknek étrendjéből kiiktatták az allergén húsokat, például a baromfi- vagy a marhahúst. Bélrendszeri zavarokkal, emésztési gondokkal küzdő kedvencek számára is jó választás.

A Syta Micha sheep line rágócsont bárány körtével célja az alapvető tápanyagok eljuttatása a kutya szervezetébe. Ezek a kutyafinomságok feldolgozatlan összetevőkből készülnek, a fő összetevők báránybőr, bárányhús, spárga, körte, béta-karotin és biotin.

Mi található a Syta Micha sheep line rágócsont bárány körtével termékben?

Báránybőr – Hipoallergén bőr csábító illattal, amely ugyanolyan tartós, mint a marhabőr, így lehetővé teszi kutyád számára, hogy sokáig élvezhesse a rágócsontot.

Bárányhús – kiváló minőségű fehérje, vitaminok és ásványi anyagok forrása, elsősorban a B-vitamin csoportból, mint például a B12-vitamin, B6-vitamin, niacin, vas, cink és szelén. A B12-vitamin különösen fontos, mivel elősegíti az idegrendszer megfelelő működését és a vörösvértest-termelést. A szelén, egy kulcsfontosságú ásványi anyag, segít megvédeni a sejteket a szabad gyökök által okozott károsodástól, ami a krónikus betegségek (szívbetegségek és rák) megelőzéséhez és az antitestek termeléséhez (a fehérvérsejtek működésének támogatásához) kapcsolódik, amely megvédi a szervezetet a fertőzésektől. Ezenkívül a bárányhús más húsfajtákkal összehasonlítva alacsonyabb zsírtartalmú, mint a kacsa vagy a sertéshús.

Spárga – alacsony kalóriatartalmú zöldség, amely zöld rostforrás, amely segít fenntartani az egészséges emésztőrendszert, szabályozza a vércukorszintet, és segíthet a székrekedés enyhítésében. A kutyák étrendjében lévő spárga antioxidánsok (a glutation gátolja az öregedési folyamatokat), valamint vitaminok és ásványi anyagok (K-, C-, A-, E-, B6-, B9-vitamin, vas, magnézium, foszfor és kálium) forrása. Ezenkívül a spárga méregtelenítő tulajdonságokkal rendelkezik, segít megtisztítani a szervezetet a méreganyagoktól, ezáltal támogatja a máj és a vese működését.

Mineral Mix (biotin és béta-karotin) – A biotin, más néven „szépségvitamin”, nélkülözhetetlen az egészséges bőr és szőrzet megőrzéséhez, részt vesz az anyagcsere folyamatokban, segíti a szervezet fehérjék, szénhidrátok és zsírok megemésztését. A béta-karotin egy természetes pigment, a karotinoidok egyike, amely csökkenti a szem- vagy szívbetegségek kialakulásának kockázatát, és erős antioxidánsként erősíti a kutyák immunitását.

Körte – a körtében található C-vitamin segít a kollagén termelődésében, amely hatással van az egészséges bőrre. A körtében K-vitamin és különféle ásványi anyagok, például kálium is található, amelyek pozitívan befolyásolják a szív és a keringési rendszer működését. Ezenkívül a körte antioxidánsokat (kvercetint és katechint) tartalmaz, amelyek segítenek megvédeni a szervezetet a szabad gyökök káros hatásaitól.

A Syta Micha sheep line rágócsont bárány körtével előnyei:

a csontok jó változatosságot biztosítanak a napi étrendben,
az ízletes töltelék további tápértéket (vitaminokat, ásványi anyagokat és fehérjét) biztosít,
kiváló jutalom a kiképzés során vagy a kutyák motiválására új helyzetekben,
A hosszan tartó szórakozás nagyszerű, egészséges formája, amely olyan fontos napi szükségleteket elégít ki, mint a rágás,
természetes rágójátékok, amelyek segítenek a tiszta, egészséges fogak megőrzésében, erősítik az állkapocs izmait és az állkapcsokat,
masszírozzák a kölyökkutyák ínyét, és megtanítják rágni az ételt,

Syta Micha sheep line rágócsont bárány körtével összetevői: 90,5% báránybőr, 5% bárányhús, 2% spárga, 2% ásványi anyag keverék (béta-karotin és biotin), 0,5% körte

Analitikai összetétel:

Nyersfehérje – 84,5%

Nyerszsír – 10,2%

Nyershamu – 0,7%

Nyersrost – 2,1%

Kalóriatartalom: 440 kcal/100 g

További rágnivalóinkat itt találod.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.06.12
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha sheep line rágócsont bárány körtével 12cm" című hirdetést látja. (fent)