Betöltés...

Lovi Dog lazacpástétom 90g

Ár: 1.490 Ft

Lovi Dog lazacpástétom 90g
Ez a krémes halpaszta finom, és szívesen eszik a kutyák – könnyedén motiválhatod kedvenced hogy szívesen dolgozzon. Egy ilyen finomsággal kutyád tréningje gördülékenyen megy. A pástétom segítségével változatossá teheted az ételeket, például száraztáphoz adva vagy tölthető játékban, lickimaten kínálva. A pástétom nyalása nagyszerű, pihentető tevékenység egy kutyának. A csemege intenzív, halas aromája nagyon megkönnyíti a gyógyszerek beadását is.

A Lovi Dog lazacpástétom előnyei:

vitamin- és omega-3 sav tartalma pozitívan befolyásolja kutyusod állapotát, különösen a bőr és a szőr egészségét valamint támogatja a látást és az agyműködést,
ízletes, és még válogatós kutyák is szívesen fogyasztják,
a tubus kényelmes csomagolás - edzés és utazás közben: kényelmesen és tisztán kinyomhatod a megfelelő mennyiséget, a pástétomot szorosan lezárhatod a későbbi felhasználáshoz,
a pástétom állaga miatt jól szórakoztathatod az unatkozó kutyát, ellazíthatod a kedvencedet és gazdagíthatod életét,
a pástétomba rejtve könnyebben beadhatod a tablettákat és gyógyszereket anélkül, hogy az megterhelő lenne,
használhatod jutalomként edzés közben, vagy kiegészítő ételként

Adagolás:
A vitamintartalom miatt ne adj napi 1 tubusnál többet. A pástétomot közvetlenül a szájba is adagolhatod, vagy száraztáphoz keverheted. A termék nem tartalmaz színezéket vagy tartósítószert. Felbontás után hűtőben tárolandó, és legfeljebb 5 napon belül használható fel.
Az egyes tubusokban lévő pástétom szerkezete kissé eltérhet. Ez a húsdarálás mértékétől és vastagságától függ. A szerkezeti különbségek semmilyen módon nem befolyásolják a termék minőségét.

Lovi Dog lazacpástétom összetétele:

hús és állati termékek 92% (beleértve a lazacot legalább 20%), borsókeményítő, halolaj, sárgarépa rost, mészkő tengeri kagyló.
vitamin adalékok (1 kg-onként): vitaminok és ásványi anyagok: MultiLoviPet 2001 2%, Dol 1% Lovi U, Vitamin: A 450 000 NE, D3 40 000 NE, E 5500mgm, K 80mg, B1 150mg, B2 200mg, B0, B2mg200mg , Niacin 750mg, Biotin 1200mcg, Vas 1800mg.
analitikai összetevők (%-os részesedés): nyersfehérje 19%; nyers zsír 7,2%; páratartalom 73,8%.

Vissza a kenhető jutalmak kategóriához

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Lovi Dog lazacpástétom 90g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: