Betöltés...

Bugalugs Dental Care szájvíz 250ml

Ár: 3.290 Ft

Bugalugs Dental Care szájvíz 250ml
Védd kedvenced fogait és ínyét a Bugalugs Dental Care szájvíz segítségével – egy természetes összetevőkből készült vízadalékkal. Támogatja kutyusod szájhigiéniáját azáltal, hogy csökkenti a fogfelszínen a lepedék kialakulására és lerakódására való hajlamot, amely idővel fogkővé alakulhat. Csak add hozzá kutyád vagy macskád vizéhez, mivel szagtalan és íztelen, így nem fogja észrevenni.

Ideális megoldás minden olyan kisállat számára, akiknek a hagyományos fogkefével végzett fogtisztítás kényelmetlenséggel vagy nagy stresszel jár. A készítmény fertőtlenítő hatású, gátolja a gyulladásért és a kellemetlen szagokért felelős baktériumok szaporodását. Rendszeres használat mellett kedvenced szája tiszta és tökéletes állapotban marad. Alkalmas minden 12 hetesnél idősebb kutyának és macskának.

Természetes megoldás a lepedék és fogkő ellen: Exkluzív formula, mely cink-kloridot, nátrium-hidrogén-karbonátot és zöld teát tartalmaz, szinergikusan működik a lepedék és fogkőképződés természetes leküzdésében, biztosítva kutyád és cicád optimális szájhigiéniáját.

A készítmény pH-ja kiegyensúlyozott. Alkalmas otthoni használatra és professzionális ápolásra kozmetikai szalonban. Nem tartalmaz alkoholt, parabéneket, szilikonokat, SLES-t, SLS-t, DEA-t és enzimeket. 100%-ban az Egyesült Királyságban készült, a Lake District vízéből, egy biológiailag tiszta területről, amely felkerült az UNESCO Világörökség listájára.

A Bugalugs Dental Care szájvíz előnyei:

fogmosás nélkül tisztítja és frissíti a leheletet
csak add hozzá kedvenced ivóvizéhez
megakadályozza a lepedék lerakódását és a fogkő képződését
antibakteriális és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik
természetes összetevőkön alapul
gyakori használatra
menta illattal
parabének és alkohol nélkül
nem tartalmaz szilikonokat, SLES-t, SLS-t, DEA-t és enzimeket
felnőtt kutyáknak és macskáknak
kölyökkutyáknak és cicáknak 12 hetes kortól
a tóvidéki vizek alapján, biológiailag tiszta területeken
vegán
az Egyesült Királyságban készült

Összetétel: Aqua, glicerin, nátrium-benzoát, cetil-piridinium-klorid, citromsav, Camellia Sinensis (zöld tea) levélkivonat, cink-glükonát

Használata: A mellékelt palack kupak segítségével adj 5 ml-t (fél kupaknyi) 236ml (1 csésze) vízhez és öntsd kutyád vagy macskád friss ivóvízéhez naponta kétszer.

Könnyedén használhatod a Bugalugs Dental Care Szájvizet: csak add az ajánlott mennyiséget kedvenced vizéhez a mellékelt kényelmes kupak segítségével. Nincs szükség összetett utasításokra; A Bugalugs Dental Care Szájvizet az egyszerűségre tervezték, anélkül, hogy a hatékonyságot veszélyeztetné.

Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Gyermekek elől elzárva tartandó! Kerüld a szembe jutást! Ne használd hígítatlanul és tárold hűvös, száraz helyen.

További fogápoló szereink.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.09.10
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Bugalugs Dental Care szájvíz 250ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: