Betöltés...

Automatikus frissvíz adagoló szökőkút ZEQAS, kutyák/macskák számára, műanyag, nagyon csendes, 2l kapacitás, LED világítás, 3 rétegű szűrő

Ár: 15.349 Ft


Elegáns és egyszerű kialakítás - A "hattyúnyakú" csapon keresztül egyenletes, állandó vízfolyás áramlik, ami arra készteti kedvencét, hogy több vizet igyon.


A háziállatok ihatnak a csapból vagy egyenesen a kagylóból. A kagyló magasságának köszönhetően megóvhatja kedvence nyaki gerincét.
A kék LED-fény éjszakai útmutatást biztosíthat kedvence számára.
A szuper csendes kisállat szökőkút különleges kialakítású, a felfüggesztéses szivattyú pedig minimálisra csökkenti a rezgéseket.


A víz csendesen folyik a lefolyóba anélkül, hogy kifelé fröcskölne, így a szökőkút elhelyezhető a nappaliban vagy akár a hálószobában is.
3 rétegű szűrő és kiváló minőségű anyag - Kiváló minőségű ABS anyag, BPA-mentes, biztonságos és tartós. A szűrőelemben kókuszdióhéjból származó aktív szenet és kiváló minőségű pamutot használnak a hajszálak, a víz szennyeződései, a szagok hatékony


eltávolítására és a víz felfrissítésére. (a csomag tartalmaz egy szűrőt)


LED-es vízkészletjelző - Az átlátszó tartály lehetővé teszi a vízmennyiség ellenőrzését. A vízszivattyú villogó piros LED-del van felszerelve, hogy emlékeztesse Önt a szökőkút feltöltésére. Víz hiányában a vízellátás automatikusan leáll.


A 2 literes kapacitás elegendő háziállatai több napos itatására ugyanabból a tartályból. Energiatakarékos 5 V-os USB tápegységgel rendelkezik, amely egy hónapos folyamatos használat esetén legfeljebb 1 kWh-t fogyaszt.


Háziállatai el lesznek ragadtatva! A kisállat ivókút folyamatosan lágy, csendes keringésű vizet termel, amelyet egy kiváló minőségű szűrőelem szűr, hogy kedvencének megfelelő minőségű, tiszta vizet biztosítson. Az áramló víz ösztönözni fogja a háziállatot a vízivásra.


A termék erősségei :


1. Anyag: ABS és PP, amely ártalmatlan kedvence számára.


2. Szűrő: a nagy hatékonyságú 3 rétegű szűrőrendszer tisztítja és frissíti a vizet, kiszűri a szőrszálakat és a szennyeződéseket.


3. Könnyen tisztítható: kiváló minőségű ABS-ből és PP-ből készült, az átlátszó tartály pedig egyszerű tisztítást tesz lehetővé.


4. Szuper csendes: nem kell aggódni, hogy zavarni fogja Önt.


5. LED-el: a kék LED-fény segít a háziállatoknak, hogy éjszaka is kényelmesen tudjanak vizet inni.



 

A csomag tartalmazza:
- 1 x lavór


- 1 x fedél


- 1 x vízcsap


- 1 x tömlő


- 1 x vízszivattyú


- 1 x aktívszenes szűrő


- 1 x USB tápkábel


- 1 x használati útmutató



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Automatikus frissvíz adagoló szökőkút ZEQAS, kutyák/macskák számára, műanyag, nagyon csendes, 2l kapacitás, LED világítás, 3 rétegű szűrő" című hirdetést látja. (fent)