Betöltés...

Trixie TX8 Smart 2.0 Automata Etető, 4.5 l/24 x 38 x 19 cm, Fehér/Szürke, 24344

Ár: 82.150 Ft

"Smart automata etető alkalmazásvezérléssel és beépített kamerával.

napi akár 4 étkezés programozása
4,5 l száraztáp kapacitás
5–15 mm méretű száraztápokhoz/crocettekhez
alkalmazáson keresztüli navigáció és programozás
beépített széles látószögű kamera infravörös éjszakai látással és mozgásérzékeléssel, bármikor képes fényképezni és videózni, valamint élő videó streamelésére
a mikrofon és hangszórók lehetővé teszik az állattal való interakciót
az étel mennyisége étkezésenként 1-10 adagra állítható (1 adag = 24 ml)
az élelmiszerkiadás egyénileg beállítható (naponta vagy bizonyos napokon), ezen kívül a spontán élelmiszerkiadás is lehetséges bármikor
átlátszó fedél a táp szintjének jobb ellenőrzésére
levehető tál és tároló
opcionális elemek biztosítják az áramellátást áramszünet esetén (a 3D mono elemek nem tartozék)
anyaga: műanyag
Intelligens kisállat: okos etetés alkalmazáson keresztül.

legyen szó kutyáról vagy macskáról, a TRIXIE intelligens automata etetőjével kedvence mindig jól ellátott, még akkor is, ha nincs otthon.
Az alkalmazáson keresztül akár napi 4 adagot is programozhat, amelyeket automatikusan kiosztanak a megadott időpontokban. A távoli kézi etetés is lehetséges bármikor, egy gombnyomással. Kedvence a megszokott időpontokban lesz etetve, még akkor is, ha távol van. Optimálisan ellenőrizheti a szőrös barát tápanyagbevitelét a meghatározott adagméretekkel, így biztosíthatja, hogy ne kapjon sem túl sokat, sem túl keveset.

A 4,5 literes kapacitású etető elegendő helyet biztosít kedvence kedvenc eledelének - egy száraz táp darabjának maximális átmérője nem haladhatja meg a 15 mm-t! A beépített kamera segítségével az automata etetés során okostelefonjáról megfigyelheti kutyáját vagy macskáját, és meggyőződhet arról, hogy kedvence jól van, és megeszi az ételét. Kommunikálhat kedvencével a beépített hangszórón keresztül, vagy rögzíthet egy hívást, amely az etetési időpontokban kerül lejátszásra - négylábú barátja biztosan örülni fog, hogy hallja a megszokott hangját, és így értesül a következő étkezésről.

Az automata etető tisztántartása egyszerű, mivel a tál és az ételtartály levehető és könnyen tisztítható. Így az etető mindig higiénikusan tiszta és használatra kész mar"


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Trixie TX8 Smart 2.0 Automata Etető, 4.5 l/24 x 38 x 19 cm, Fehér/Szürke, 24344" című hirdetést látja. (fent)