Betöltés...

VGR Professzionális Kutya és Macskaszőr Nyírógép V-098

Ár: 9.790 Ft













VGR Professzionális Kutya és Macskaszőr Nyírógép V-098 - Részletes Termékleírás
Könnyű, csendes és hatékony - a VGR Professzionális Kutya és Macskaszőr Nyírógép V-098 az állatok gondozásának kényelmét és hatékonyságát szolgálja. Ez a vezeték nélküli nyírógép precíziós motorral és sokoldalú kiegészítőkkel rendelkezik, hogy a szőrzet ápolása egyszerű és kényelmes legyen.
Kivételes Csendesség és Erőteljes Motor:

A rendkívül csendes kialakításnak köszönhetően a VGR V-098 nyírógép csak kb. 50 dB-el szabadítja meg a munka zajától, így a kedvencünk nyugodtan ülhet a nyírás alatt.
Az erőteljes motor és a finom rézből készült tengely biztosítja, hogy a nyírógép ne csak hatékonyan dolgozzon, hanem ne is károsítsa az állat bőrét.

Vezeték Nélküli Könnyű Használat:

A vezeték nélküli kialakítás lehetővé teszi a könnyű és rugalmas használatot. A készlet tartalmaz egy töltőt, amely segítségével mindössze 2 óra alatt feltöltheti az akkumulátort, és akár 3 órán át használhatja a nyírógépet.

Sokoldalú Vágási Beállítások:

A nyírógéphez 4 különböző vezetőfésű tartozik, amelyek különböző hosszúságú szőrre/hajra alkalmazhatók. A levehető vezetőfésűk gyors és egyszerű fésűcserét tesznek lehetővé, míg a bőrbarát kontúrkövető fésűk biztonságos és kényelmes vágást biztosítanak.

Éles és Tartós Penge:

A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült penge éles és kopásálló, így hosszú ideig biztosítja a kiváló vágási teljesítményt. A levehető pengék egyszerűen cserélhetők és tisztíthatók.

Környezetbarát és Hosszú Élettartamú Akkumulátor:

A Li-ion 1500 mAh akkumulátor környezetbarát és hosszú élettartamú, így hosszú távon használhatja a nyírógépet anélkül, hogy aggódna a gyakori töltés miatt.

Műszaki Adatok:

Feszültség: 100-240V
Töltési Idő: 2 óra
Felhasználási Idő: 3 óra
Penge Anyaga: Rozsdamentes Acél
Teljesítmény: 10W
Tisztítási Mód: Késfej Tisztítás

Csomag Tartalma:

1 * Hajvágó
1 * USB Kábel
1 * Kenőanyag
1 * Tisztító Kefe
4 * Végfésű
1 * Kézikönyv

A VGR Professzionális Kutya és Macskaszőr Nyírógép V-098 tökéletes választás az otthoni állatápoláshoz. Kényelmes, hatékony és sokoldalú, hogy gondoskodjon kedvencünk szőrzetéről hosszú évekig.
Útmutató













Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Nyírógép
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "VGR Professzionális Kutya és Macskaszőr Nyírógép V-098" című hirdetést látja. (fent)