Betöltés...

Julius-K9 Hám, L: 63-85 cm/50 mm, Petrol, 14856

Ár: 21.230 Ft

Ez a hám tökéletesen ergonomikus, kiválóan elosztja a terhelést a mellkasra, nem a nyakra, a bélés levegőt enged a bőrnek, cserélhető fényvisszaverő részekkel van ellátva.

Az Innova Dog Comfort® (IDC) termékek a Julius K9-től minőséget, biztonságot és modern dizájnt képviselnek. Az IDC®-Power hám kiváló ergonómiájával tűnik ki: míg más hámok gyakran kellemetlenséget okozhatnak a nyak körül, a Julius K9 IDC®-Power hám a kutya mellkasára helyezi a terhelést, így egyenletesen és könnyen elosztja a terhelést a törzsön. Így ez a hám ideális még nagyobb igénybevételnél is, mint a sporttevékenységek, természetjárás vagy a szakmai használat.

A belső bélés Ökotex anyagból készült, egy finom pamutfajta, ami levegőt enged a bőrnek. Az állítható pántoknak köszönhetően a termék tökéletesen illeszkedik. A crash-teszten is tesztelt, behúzható zárkapocs rendkívül szilárdnak bizonyult. Továbbá, a hám első pántján fényvisszaverő varrások találhatók a nagyobb biztonság érdekében éjszaka. A Power hám hátulján rozsdamentes acélból készült gyűrű található a póráz rögzítéséhez, ami kényelmes kezelhetőséget biztosít. Ezenkívül van egy fogantyú (kivéve a Baby 1 és 2 méreteket), amivel rövid ideig megemelheti kutyáját, vagy közel tarthatja azt.

A hám oldalán két fényvisszaverő matrica található a „Julius-K9” logóval. Választhatóan egyéni, eredeti matricákkal cserélheti ki ezeket tépőzáras rögzítéssel.

A Julius-K9 IDC®-Powerhám petrol jellemzői:

Minőségi, puha hám mind professzionális, mind magáncélra;
Ergonómiailag tökéletesített: úgy tervezték, hogy a terhelést egyenletesen ossza el a mellkason, nem a nyakon;
Ökotex belső anyag: szigorú környezetvédelmi és vegyi előírásoknak megfelelő, antiallergén, légáteresztő;
Mellpánton és oldalsó díszeken fényvisszaverő csík: növelt láthatóság és biztonság;
Mindkét oldalon foszforeszkáló és fluoreszkáló matricák: a világító "Julius-K9®" logót egyéni matricákra cserélheti;
A külső anyag nagyon strapabíró, karcálló, vízálló: ideális mindennapi használatra, kültéri tevékenységekhez és kutyás sportokhoz, mint pl. Dummytraining vagy Agility;
Crash-teszten 350 kg-ig bizonyult masszív zárrendszer;
Mell- és derékpánt állítható: tökéletes illeszkedést garantál;
Fogantyúval (kivéve a Baby méretet).
Anyag:

Külső: 100% poliészter
Belső bélés: ÖKO-TEX® minősített
Gyűrű

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Hám
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Julius-K9 Hám, L: 63-85 cm/50 mm, Petrol, 14856" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: