Betöltés...

Cheerble Ice Cream Interaktív labda kutyáknak és macskáknak (kék)

Ár: 9.690 Ft

A Cheerble labda önmagában mozog, tevékenységét a rendelkezésre álló módok segítségével beállíthatja kedvence igényeihez. Speciális rendszerrel felszerelve automatikusan elkerüli az akadályokat. Szilikonnal készült, és a különböző színű LED-es lámpák tájékoztatják Önt a labda módjáról. Kb. 40 perc alatt töltheti fel USB-porttal ellátott kábellel (mellékelve). A készlet tartalmaz egy speciális harangot is, amelyet a játékhoz csatol. Ezenkívül a labda alkalmas macskáknak és kutyáknak egyaránt.




Önmagában mozog
A Cheerble interaktív labdát úgy tervezték, hogy önállóan mozogjon. A kedvence csak annyit kell tennie, hogy megérintse. Nem igényel távirányítót vagy alkalmazást, így macskája önmagában játszhat, és közben valami másról is gondoskodhat. Plusz, speciális akadályelkerülési rendszerrel rendelkezik, így nem kell aggódnia, hogy elakad a kanapé alatt.




3 üzemmód
Állítsa be a labda működését kedvence igényeihez. Válasszon a módok közül: NORMAL, amelyben a labda mozog és ugrik, PASSZÍV, ahol a játék elindul, amikor a macska megérinti, vagy GENTLE, amely alatt a labda csak mozog. Sőt, a LED-es háttérvilágítás tudatja Önnel, hogy melyik mód van bekapcsolva.




Átgondolt tervezés
A labda 6 tengelyes egyensúlyérzékelővel van felszerelve, amely valós időben figyeli a játékot, a megfelelő időben beállítja a mozgását, és ösztönzi kedvencét, hogy aktív legyen. Plusz, úgy tervezték, hogy automatikusan kikapcsol 30 perc után 10 perc működés, így a macska/kutya pihenni. Töltheti a mellékelt USB-kábellel, és futási ideje 1,5—4 óra. Környezetbarát szilikonból készült, kényelmesen használható és csendesen fut.





Tartalmazza
Cheerble labda
USB-micro USB töltőkábel
harang a zsinórral
Felhasználói kézikönyv


Specifikáció


Márka Cheerble
Név Cheerble Ball fagylalt
Modell C0419-C
Alkalmas macskák, kutyák
Anyag PC, szilikon
Átmérő 45 mm
Súly 45g
Akkumulátor kapacitása 135 mAh
Töltési idő 40 perc
Munkaidő 1.5 - 4 óra
Szín Kék

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Macska
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Cheerble Ice Cream Interaktív labda kutyáknak és macskáknak (kék)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: