Betöltés...

Kutya, cica szárító és kefe 2 az 1-ben alacsony zajszintű

Ár: 5.990 Ft

Kutya, cica szárító és kefe 2 az 1-ben alacsony zajszintűHasználati utasítás:- Fürdés után : Először törölközővel szárítsa meg.Ez jelentősen lerövidíti a száradási időt és javítja avégeredményt.- Száraz szőr javításához : Enyhén nedvesítse meg a szőrtvízzel és használhatja is a terméket.
Nyugtassa meg kedvencét a szárítókefe használata előtt azzal, hogy hagyja, hogy megszagolja, amíg az ki van kapcsolva.Válassza ki a kívánt hőmérsékletet, és ecseteljen egy területet különböző irányokba, és miután teljesen megszáradt, változtassa meg a területet. Ugyanígy haladjon előre a különböző területeken, amíg a kutya vagy macska teljesen meg nem szárad.
Az égési sérülések elkerülése érdekében ne használja a szárítót hosszú ideig ugyanazon a helyen.
Ha végzett kedvence szőrének kimosásával és szárításával, egyszerűen nyomja meg a gombot, és a fogak visszahúzódnak a kefébe, hogy eltávolítsák az összes felhalmozódott szőrt, és készen áll a következő használatra.Műszaki adatok:- Teljesítményfelvétel: 300W- Súly: 455 g- Mérete: 27 x 12 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Kutya, cica szárító és kefe 2 az 1-ben alacsony zajszintű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: