Betöltés...

Professzionális kisállat ápolási szett, akkumulátoros nyíró

Ár: 8.990 Ft

Professzionális kisállat ápolási szett, akkumulátoros nyíró

A kisállatnyírók kényelmes megoldást jelentenek. A készülék segítségével gyorsan és pontosan lerövidítheti kedvence szőrét. Ha korábban rendszeres időpontokat egyeztetett egy kisállat-kozmetikai szalonban, most már maga is gondoskodhat kedvence frizurájáról.
A készlet tökéletes megoldás az állattartók számára. Egy fodrászlátogatás áráért komplett készletünk van kedvence évekig tartó ápolásához.
MŰSZAKI ADATOKParaméterek: 9W 230V 50HzTápellátás: akkumulátoros hálózatKönnyű penge csereA készlet 4 tartozékot tartalmaz: 3, 6, 9, 12 mmKét pengével rendelkezik: kerámia és titánKomplett készlet kedvence bundájának ápolásáhozOtthonra és professzionális használatraMunkaidő: 90 perc
AKKUMULÁTOR NÉLKÜLI SZŐR- ÉS HAJNYÁSZÓA nyírógép minden állattartó nélkülözhetetlen kelléke, különösen akkor, ha nem szeretne vagyont költeni egy kutyakozmetikusra, vagy a kedvence egyszerűen nem szereti fodrászt. Ha kedvence hosszú és vastag szőrzete van, elengedhetetlen a rendszeres nyírás. A nyírt szőrzet lehetővé teszi a kisállat számára, hogy szabályozza hőmérsékletét és nyáron lehűtse testét, így télen szép és egészséges nő vissza.
A nyírógép használata kényelmes és biztonságos kedvence számára, így megfelelő hosszúságúra vághatja kedvence szőrét. Még akkor is, ha korábban nem volt lehetősége kedvence bundáját lenyírni, ez könnyebb lesz, mint gondolná egy nyírógéppel.
BIZTONSÁGOS ÁLLATOK SZÁMÁRAFelejtse el a stresszt kedvence ápolása közben. A gépet úgy tervezték, hogy minden állat bundájának stresszmentes ápolását garantálja. Mindez egy erőteljes és hatékony motornak köszönhető, amely kivételesen csendes és megbízható.
LEGMAGASABB MINŐSÉGA legmagasabb minőség biztosítása érdekében a készülék kiváló minőségű anyagokból készül. A nyírógép titán fejet használ, ami garantálja a hibamentes működést, és a hagyományos fém pengéknél sokkal jobb minőségű kerámia pengéket.
VÁGÁS BEÁLLÍTÁSATeljes mértékben irányítani szeretné a bunda hosszát? Semmi gond, használja a négy funkcionális tartozékot és a gyűrűnek köszönhetően a precíz hosszállítás lehetőségét.
A szőrzet hossza a rögzített méretű (3 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm) fésűk alapján határozható meg. A gyűrűben található további 5 fokozatú állítás (0,8-2 mm) még pontosabb beállítást tesz lehetővé.
RÖVID TÖLTÉSI IDŐ ÉS HOSSZÚ MUNKAA nyírógép minden háziállat tulajdonos hasznos tartozéka, és nagyon gyorsan töltődik. A készülék teljes feltöltéséhez mindössze 4-6 óra szükséges.
ELŐNYÖKA biztonságos védelemnek köszönhetően a penge könnyen cserélhető.Nem igényel borotválkozási ismereteket.Vágásihossz 5 fokozatban állítható: 0,8, 1,1, 1,4, 1,7, 2 mmKét pengéje van: kerámia - kopásálló és titán - antiallergénVezeték nélkül használható a beépített akkumulátornak köszönhetően
LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓK
KÖNNYEN HASZNÁLHATÓA hajvágó 4 funkcionális, 3-6-9-12 mm-es aljzattal van felszerelve az Ön kényelme érdekében. Most már biztonságosan formázhatja kedvence szőrét, még akkor is, ha még soha nem csinálta.
HATÉKONY MOTOR. ALACSONY ZAJÚ TECHNOLÓGIAPrecíz motor, alacsony rezgésszint és rendkívül csendes kialakítás. A 60 DB-nél alacsonyabb működési zaj nem riasztja el kedvencét
VEZETÉK NÉLKÜLIAz állatápolási készlethez töltő is tartozik. Öt órán át tölti, és 70 percig bírja egy töltéssel.
MOBIL TITÁNPENGEÉles szögű titán penge mozgatható kerámia pengével kombinálva a sima és hatékony vágáshoz macskák és nyulak számára. A penge 2 mm-től 0,9 mm-ig állítható a szőrzet finom beállításához.
KÉT GÉPKÉSA gép két pengével rendelkezik - egy kerámia pengével, amely éles és kopásálló, és egy titán pengével, amely nem okoz bőrallergiát.
A KÉSZLET TARTALMAZ

egy hajvágót
4 cserélhető tartozékot tartalmazó készlet
Fésűt, ollót, reszelőt és vágóeszközöket
Töltőkábel


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Professzionális kisállat ápolási szett, akkumulátoros nyíró" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: