Betöltés...

Kaparófa, cicabútor, felfüggesztett játékegérrel, bézs színben

Ár: 5.490 Ft

Kaparófa, cicabútor, felfüggesztett játékegérrel, bézs színbenA kaparófa nem csak kikapcsolódást és szórakozást biztosít a cicának, hanem a számukra nagyon fontos karomélezésben is komoly szerepet tölt be, és segít megvédeni a lakás bútorait, szőnyegeit, egyéb kárpitozott felületeit a karmolásoktól. S alakú kialakítása nem csak a rendelkezésre álló felületet növeli meg, hanem akár a kölyök cicák számára is élvezhető játszóteret nyújt, könnyen és biztonságosan mászhatnak, játszhatnak rajta. A legmagasabb pontjáról egy rugalmas szállal felfüggesztett, csörgő, plüss egér lóg le, mely ideális játék, és a cica ösztöneit is fejleszti. A kaparófa valamennyi alkatrésze burkolt, a talp és az S alakú panel szélei puha plüss borítást kaptak, az S panel közepe sűrű szövésű, ellenálló anyaggal van fedve, míg az oszlopon szizál kötél található sűrűn feltekerve.
A cicabútor négyzet alakú talpán stabilan áll, egyszerűen és gyorsan összeszerelhető, melyhez a szükséges csavarokat és imbuszkulcsot a termékkel együtt szállítjuk.
Méret: 36 x 32 x 37,5cm

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Kaparófa, cicabútor, felfüggesztett játékegérrel, bézs színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: