Betöltés...

Fur Daddy állatszőr-eltávolító, 2 szett

Ár: 10.990 Ft

Fur Daddy állatszőr-eltávolító, 2 szett

Innovatív módja az állatszőr eltávolításnak


gyorsan és könnyedén eltávolítja a szőrt, hajat, és szöszt a mikrorezgéses technológiával
innovatív kombináció: az akár 1000 vibráció és a szenzációs mikroszálas fej eltávolítja a szőrt 
a beépített LED fény a legfinomabb szőrszálakat is megvilágítja
ideális kanapéhoz, szőnyeghez, ágyhoz, autóhoz, kutyaágyhoz, macska fekhelyhez, ruhákhoz és sok máshoz.
rendkívül könnyű, remekül illeszkedik a kézbe
kényelmes, újrafelhasználható 
integrált gyűjtőedény a könnyű kiürítéshez
vezeték nélküli, elemmel működik

Részletes termékleírás

Megérkezett a Fur Daddy: a bámulatos állatszőr-eltávolító, mely szenzációs mikrorezgéses technológiával és LED lámpával üzemel és amivel még a legmakacsabb állatszőrt is játszi könnyedséggel, pillanatok alatt eltávolíthatja háziállata után!Legyen szó hosszú, rövid vagy akár macskaszőrről, a Fur Daddy szinte az összeset felszedi!
Akárcsak az elektromos fogkefék, a Fur Daddy is több ezres percenkénti fordulatszámmal üzemel. Ennek, valamint a gondosan kidolgozott mikroszálas sörtéknek köszönhetően a Fur Daddy még a mélyen beágyazódott szőrszálakat is fellazítja és eltávolítja - méghozzá bárhonnan!A Fur Daddy mechanikusan tisztít, ráadásul mindkét irányban. Így a szőrt, a port és még a bolyhokat is könnyedén és villámgyorsan felszedi - szinte varázsütésre!
A Fur Daddyvel tökéletesen eltávolíthatja öltönyéről a szőrt és a bolyhokat, és kedvence fekhelyeit is gond nélkül letisztíthatja. Szabadítson meg vele bármely felületet a szőrszálaktól és szöszöktől - ruháját, párnáit, paplanját, kanapéját vagy akár székeit. Ha pedig végzett, egyetlen mozdulattal kiemelheti és eldobhatja az összegyűjtött szőrt. A Fur Daddy szinte minden egyes összeszedett szőrszálat a gyűjtőtartályába zár.
A zseniális LED lámpa még a legapróbb szőrt is észreveszi. A titok a szenzációs mikrorezgéses technológiában rejlik, mely még az összegabalyodott állati szőrt is fellazíthatja, a speciális mikroszálas sörték pedig mechanikusan eltávolítják azokat.A Fur Daddy zseniális rendszerrel üzemel. Előre- és hátramozgatás közben kattanás hallható. Minden egyes kattanáskor a Fur Daddy a gyűjtőtartályba csúsztatja a szőrszálakat, és megtisztítja a mikroszálas sörtéket. A kattanás után használja csak tovább, és így szinte minden egy varázsütésre eltűnik!
Technikai információk:Termék méret: 18,4 x 19,5 x 5,5 cm, fogantyú hossza: 13,7 cmSúly: FurDaddy: 162gElem: 2 x 1,5 V AAA - nem tartozék, teljesítmény: 3 V Anyagösszetétel:ABS, poliészter, fém, szilikongumi
A csomag tartalma:

2x Fur Daddy


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Fur Daddy állatszőr-eltávolító, 2 szett" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: