Betöltés...

Szobakennel, hordozható kutya kennel, mobil kennel

Ár: 5.830 Ft

Szobakennel, hordozható kutya kennel, mobil kennel
Ideális kis és közepes méretű kutyáknak.Összehajtva kis helyen is elfér, így könnyedén hordozható és tárolható.A hálós oldalaknak köszönhetően a fekhely kiválóan tud szellőzni, nem melegszik fel.
Szeretnéd kiskedvencedet mindig biztonságban tudni? A Szobakennel segítségével háziállatod számára kellemes pihenősarkot alakíthatsz ki.
Ha vendégek érkeznek hozzád és nem szeretnéd, hogy kutyusod szabadon járkáljon az ebédlőasztal körül, a mobil kennel lesz a tökéletes megoldás. Csak egyszerűen állítsd fel a pihenőhelyet kiskutyád számára a szoba egyik szegletében, és a cipzáros bejáratnak köszönhetően Te szabályozhatod kijárását onnan.
Ennek az összecsukható kennelnek köszönhetően bárhol bármikor könnyedén kialakíthatod kisebb testű kutyád számára a legmegfelelőbb helyet.
Hasznos tudnivalók:
A szobakennel tetejét könnyen lecipzározhatod, oldala pedig rendkívül jól szellőzik, így a bezártságot nehezebben viselő kutyusok számára is ideális választás lehet.
Beltéri és kültéri használatra egyaránt ajánlott.
A Szobakennel, hordozható kutya kennel, mobil kennel tulajdonságai:

Méret: 66 x 45 x 30 cm
Anyag: nylon
Súly: 1 kg

Mit rejt a termék doboza?

1 db Szobakennel, hordozható kutya kennel, mobil kennel


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Szobakennel, hordozható kutya kennel, mobil kennel" című hirdetést látja. (fent)