Betöltés...

Cheerble Ice Cream Interaktív labda kutyáknak és macskáknak (zöld)

Ár: 10.290 Ft

A Cheerble labda önmagában mozog, tevékenységét a rendelkezésre álló módok segítségével beállíthatja kedvence igényeihez. Speciális rendszerrel felszerelve automatikusan elkerüli az akadályokat. Szilikonnal készült, és a különböző színű LED-es lámpák tájékoztatják Önt a labda módjáról. Körülbelül 40 perc alatt feltöltheti egy USB-porttal ellátott kábellel (mellékelve). Tartalmaz egy speciális harangot is, amelyet a játékhoz csatol. Ezenkívül a labda alkalmas macskáknak és kutyáknak egyaránt.




Önmagában mozog
A Cheerble interaktív labdát spontán mozgásra tervezték. A kedvence csak annyit kell tennie, hogy megérintse. Nem igényel távirányítót vagy alkalmazást, így a macskája önmagában játszik, és közben valami másról is gondoskodhat. Ezenkívül fel van szerelve egy speciális akadályelkerülő rendszerrel, így nem kell aggódnia, hogy elakad a kanapé alatt.




3 üzemmód
Állítsa be a labda működését kedvence kedvence szerint. Válasszon a módok közül: NORMAL, amelyben a labda mozog és ugrik, PASSZÍV, ahol a játék elindul, amikor a macska megérinti, vagy GENTLE, amely alatt a labda csak mozog. Sőt, a LED-es háttérvilágítás tudatja Önnel, ha az üzemmód be van kapcsolva.




Átgondolt tervezés
A labda 6 tengelyes egyensúlyérzékelővel van felszerelve, amely valós időben figyeli a játék teljesítményét, a megfelelő pillanatban beállítja mozgását, és ösztönzi kedvencét, hogy aktív legyen. Ezenkívül úgy tervezték, hogy 10 perc működés után automatikusan kikapcsoljon 30 percig, így a macska/kutya pihenhet. A mellékelt USB-kábellel töltheti fel, és futási ideje 1,5 és 4 óra között van. Környezetbarát szilikonból készült, kényelmes használatot biztosít és csendesen fut.




Tartalmazza:
labda
USB-micro USB töltőkábel
harang
Használati utasítás
Specifikáció:
Gyártó Cheerble
Név Cheerble Ball fagylalt
Modell C0419-C-G
Alkalmas macskák, kutyák
Anyag PC, szilikon
Átmérő 45 mm
Súly 45g
Akkumulátor kapacitása 135 mAh
Töltési idő 40 perc
Működési idő 1.5 - 4 óra
Szín Zöld

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Cheerble Ice Cream Interaktív labda kutyáknak és macskáknak (zöld)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: