Betöltés...

Pawbby Okos etetőtál mérési funkcióval (kutyáknak és macskáknak)

Ár: 21.290 Ft

TARTSA TÁVOL KUTYÁIT ÉS MACSKÁIT AZ ELHÍZÁSTÓL
A túlsúly magas egészségügyi kockázatot, például cukorbetegséget okoz. EZ KOMOLY DOLOG. A Pawbby Bowl személyre szabott eledel mennyiségét javasolja és méri az NCR tápanyag-irányelv szerint. Lassú evő tállal érkezik, amely tovább segíti a súlykontrollt. A Pawbby Bowl állatbarát, higiénikus és kényelmes kialakítású.

LASSÚ EVÉS
Nem minden, hogy mennyit esznek. Az is számít, hogy milyen gyorsan esznek. A Pawbby Bowl lassú evés opcióval rendelkezik. Segít betanítani kutyája/macskája rágási viselkedését és elkerülni az esetleges túlzott evést.

NRC ADATOKKAL ALÁTÁMASZTOTT TÁPLÁLKOZÁSI JAVASLATOK ÉS NAPLÓ
Annak érdekében, hogy megelőzze kedvencei túlevését, a Pawbby Bowl elfogadja az Egyesült Államok Nemzeti Akadémiájának tápanyag-irányelveit, és faj, súly, nem és eledel márka alapján diétás javaslatokat ad.

HIGIÉNIA ÉS KÉNYELEM MINDEN EGYES RÉSZLETBEN
A higiénia és a kényelem az első számú prioritás. A Pawbyy Bowl varratmentes + levehető kialakításával és FDA által engedélyezett anyagával a mikrobáknak esélyük sincs! A tál 7°-os dőlésszöggel rendelkezik, hogy még élvezetesebbé tegye az evést.

Típus Etető
Ajánlott kisállat
Kutya
Macska
Automatikus adagolás Nem
Súly (bruttó) 0.99 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Pawbby Okos etetőtál mérési funkcióval (kutyáknak és macskáknak)" című hirdetést látja. (fent)