Betöltés...

Cheerble W1 interaktív labda kutyáknak és macskáknak (kék)

Ár: 15.290 Ft

Annak megakadályozása érdekében, hogy kedvence unatkozzon távollétében, és elkezdje megsemmisíteni a bútorokat, Cheerble W1 labdát tervezett, ami nagyszerű szórakozás lesz számára. A játék önmagában mozog, csak szüksége van a macskához/kutyájához, hogy megérintse. Három módja van, így a tevékenységét kedvence igényeihez igazíthatja. Akadályelkerülő érzékelővel felszerelve, nem fog beragadni egy hasadékba vagy a kanapé alá. IP67 vízálló és 8 órás futási idővel rendelkezik. Ráadásul van egy speciális lyuk is, ahol snacket vagy macskamentát helyezhet el.





3 üzemmód
A labdát 3 üzemmóddal szerelték fel, így a tevékenységét kedvence igényeihez igazíthatja. Az üzemmódot a dedikált gomb segítségével állíthatja be, és a színes háttérvilágítás tájékoztatja Önt. Ezenkívül a labda 10 percig bekapcsol, majd 30 percig kikapcsol, így szőrös barátja pihenhet.




Átgondolt tervezés
A játékot akadályelkerülő érzékelővel szerelték fel, amelynek köszönhetően nem ragad el a kanapé alatt, és ha a bútorok közötti résbe kerül, akkor önmagában kijön belőle. Sőt, IP67 vízálló, így kutyája sétáltatása közben sikeresen elviheti a tengerpartra.




Hogyan működik?
A labda 2 részből áll, csak ki kell csavarni. Középen van a bekapcsológomb, tartsa 3 másodpercig a labda bekapcsolásához. Ezután válassza ki az üzemmódot a dedikált gomb megnyomásával. Csavarja be a labda mindkét részét, és helyezze a padlóra. Ahhoz, hogy a játék elkezdjen működni, érintse meg, vagy enyhén rázza meg.




Tartós
A W1 játék tartós akkumulátorral van felszerelve, amely akár 8 órás használatot is kínál. Másrészt egy mikro USB porttal ellátott kábellel töltheti fel. Csak körülbelül 1,5 órát vesz igénybe, amíg a labda újra készen áll a munkára. Ezenkívül biztonságos kedvence számára, és ellenáll a kopásnak. Polikarbonátból és TPU műanyagból készül. Ezenkívül érdekes, kivitele szemet gyönyörködtető, és a burkolatát bármikor kicserélheti egy másikra.





Specifikáció


Márka Cheerble
Név Cheerble Ball W1 ciklon verzió
Modell C1801-C
Alkalmas macskák, kutyák
Anyag polikarbonát, TPU
Méretek 77 x 85 mm
Súly 250g
Akkumulátor Lítium-polimer, 3,7 V, 300mAh
Töltési idő 1h
Munkaidő a 8h
Szín Kék
Üzemi hőmérséklet 0ºC ~ 40ºC
Vízállóság IP67

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Cheerble W1 interaktív labda kutyáknak és macskáknak (kék)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: