Betöltés...

Szegfűszeg ágy zöldes virágzó modell 50x40x15 cm

Ár: 9.359 Ft

Szegfűszeg ágy zöldes virágzó modell 50x40x15 cm
Az 50x40x15 cm-es zöldes virágzású modell ágynemű kölykök gondosan minőségi anyagokból készülnek, kopásállósággal és mosással.









Élvezze a kényelem pillanatait, és játsszon legjobb barátjával a szemet gyönyörködtető, vidám színekben pompázó kölyökkutya-fekhelyen. Ez a nagyvonalú méretű, 50x40 cm-es ágy tökéletes választás, hogy kedvence pihentető és szórakoztató területet kapjon.
Páratlan kényelem és melegség
A kölyökágy puha és bolyhos anyagokból készül, amelyek kellemes felületet biztosítanak a pihenéshez és szőrös barátja békés alvásához. A nagyvonalú méretek lehetővé teszik, hogy kedvence kényelmesen feküdjön le és pihenjen minden pillanatban.
Vonzó kialakítás és sokoldalúság
Ez az ágy stílusos elemet ad minden szobához. Könnyen integrálható a dekorációba. És elhelyezhető a nappaliban, a hálószobában vagy akár a kertben is, hogy a kisállat pihenjen a napsütésben. A hordozható kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyen áthelyezhesse a kívánt helyre.

Kiváló minőség és tartósság
A kiskutya ágy gondosan minőségi anyagokból készül, amelyek ellenállnak a kopásnak és a mosásnak. Idővel jól eltartható és könnyen tisztítható, ami alkalmassá teszi a mindennapi használatra és a higiénia fenntartására.
Adj különleges helyet a kicsinek
Vigyázzon szőrös barátjára úgy, ahogy megérdemli, és adjon neki egy különleges helyet, ahol pihenhet és szórakozhat ezzel a kölyökágyval. Ideális mérete 50x40cm, minden fajtájú és méretű kölyökkutya számára alkalmas.
Vásárolja meg most kölyökkutya ágyát, és lepje meg kedvencét egy szeretettel és kényelemmel teli ajándékkal! Minden együtt töltött pillanat különlegesebb és örömtelibb lesz ezzel az ággyal.
 









Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Szegfűszeg ágy zöldes virágzó modell 50x40x15 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: