Betöltés...

Cleo háztáji keltetőgép, tojáskeltető inkubátor, 52X-DT modell, hőmérő és dupla csavaró rendszer

Ár: 49.581 Ft

A Cleo 5x2 DT az egyes háztartásokban használják házi madarak tojásainak inkubálásakor, a műanyag asztalból készült ház biztosítja a belső hőmérséklet tartását.

A melegítést egy termosztatikus elektromos ellenállás biztosítja. A levegő homogenizálását propellerekkel ellátott motor végzi, a hőmérsékletet egy elektronikus áramkör biztosítja. az inkubáció során keletkező felesleges szén-dioxid és egyéb szennyező anyagok A termék optimális működése érdekében el kell kerülni ezeket a lyukakat, vagy el kell takarni az elektronikus modult.

A Cleo 5x2 DT egy padlóra szerelt inkubátor, tojásvisszatérítő eszközzel és hőmérővel felszerelve, amely az inkubátor belsejében a hőmérsékletet mutatja.

A tojásokat először az eszközbe helyezik az alsó házban, majd ráhelyezik a hosszabbítót (közbenső részt), és a tojásokat a második eszközbe helyezik. A felső ház a megvalósított szerelvény felett helyezkedik el, ellenőrizve a tömítést a teljes kerületen.

A páratartalmat az inkubátor alsó burkolatának két alveolája (csatornája) vízzel való feltöltése biztosítja.

Műszaki előírások

Forgóberendezés: igen

Modell: Cleo 5x2 DT

Max. Kapacitás tojáshéj: 82

Frekvencia (Hz): 50-60

Inkubációs hatékonyság: min 60%

Hőmérő: igen

Súly (kg): 4

A fürjtojások maximális kapacitása: 148

Tápfeszültség (V): 220–240 V

Inkubációs hőmérséklet (C fokozat): 38 ° C

A tojás forgatása: eszközzel

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Egyéb
Termék: Egyéb felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Cleo háztáji keltetőgép, tojáskeltető inkubátor, 52X-DT modell, hőmérő és dupla csavaró rendszer" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: