Betöltés...

Groom Professional ovális kefe drótszőrű fajtáknak

Ár: 3.490 Ft

Groom Professional ovális kefe drótszőrű fajtáknak
Kényelmes kézi kefe terrierek és drótszőrű fajták számára. Fém, gömbvégű tűkkel rendelkezik, melyek gumi alapra vannak felszerelve. Kiválóan alkalmas az elhalt aljszőrzet eltávolítására és a gubancok feloldására. Ugyanakkor a tűk gyengéden masszírozzák kutyusod bőrét, serkentve a szőrtüszők növekedését. Az ilyen kefével végzett ápolás során a szőrben lévő természetes olajok eloszlanak, simává és fényessé téve azt.

Az ovális kefe drótszőrű fajtáknak kivételes könnyűsége és ergonomikus formája garantálják a munkavégzés magas komfortját és a sima mozgásokat.

Használata:
Hosszú, gyengéd simogató mozdulatokkal mozgasd a kefét a szőrnövekedés irányába. Kerüld a sörték erőszakos rányomását és mozgatását a bőrön. A túl nagy nyomás irritálhatja kedvenced testét. A rendszeres, mindössze néhány perces ápolás segít abban, hogy kutyusod bundája tiszta és fényes maradjon.

Tipp:
Mielőtt elkezdenéd a kezelést, győződj meg arról, hogy kedvenced nyugodt és ellazult. Hagyd, hogy kutyád megismerje az eszközt: mutasd meg közelről, hagyd, hogy megszimatolja. Az eljárás során finomságokkal kínálhatod kutyusodat, hogy megőrizd jó közérzetét.

Tűhossz: 15mm
A munkadarab szélessége: 7cm
A munkadarab hossza: 12,2cm
Teljes szélesség: 7,8cm
Teljes hossz: 13,1cm
Teljes magasság: 2,8cm
Nettó (tömeg): 66g

További kutyafésű, kutyakefe kínálatunk.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fésűk, kefék, ollók
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Groom Professional ovális kefe drótszőrű fajtáknak" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: