Betöltés...

CatLink F04 PRO Okos ételadagoló

Ár: 54.394 Ft

Megbízható asszisztens az etetésben
Ügyeljen arra, hogy kedvence ne legyen éhes, amíg távol van. A Catlink adagoló figyeli a tálat, és automatikusan újratölti az ételt, ha a mennyiség 10 gramm alá esik. Az etetési idők és az adagok számának beállításával testreszabhatja kedvence étrendjét. A 4 literes kapacitás akár 2 kg táplálék befogadását is lehetővé teszi, ami elegendő egy felnőtt macska 20 napos étkezéséhez. Ez lehetővé teszi, hogy gond nélkül távozzon a városból.

Két módja a bekapcsolásnak
A Catlink gondoskodik arról, hogy szeretett kisállatát étkeztesse minden helyzetben – beleértve az áramszüneteket vagy az internetkapcsolati problémákat is. Az adagoló támogatja az Offline módot, amelyben garantálja az élelmiszerellátást, de nem menti el az etetési adatokat. A készüléket többek között 4 db AA alkáli elemmel (külön megvásárolható) tudja táplálni.

Kövesse figyelemmel kedvence étrendjét az alkalmazással
Az alkalmazás részletes információkat biztosít kedvence étrendjéről. Az infrahang-érzékelő pontosan érzékeli a közeledő macskát, míg a gravitációs érzékelő minden elfogyasztott táplálék grammját rögzíti. Egy fejlett algoritmus figyeli és elemzi kedvence egészségi állapotát a hét minden napján, 24 órában, és figyelmezteti Önt az észlelt rendellenességekre. Az alkalmazás emellett riasztásokat is biztosít az élelmiszerszegénységről, és értesíti Önt, ha az étel blokkolva van. Ebből beállíthatja az etetési ütemtervet, kiválaszthatja az étel felszolgálásának időpontját, és beállíthatja az adagok számát. Beállíthat egy gyerekzár funkciót is, hogy elkerülje az adagoló véletlen elindításának kockázatát. A készülék támogatja az OTA frissítéseket – így mindig élvezheti a legújabb funkciók előnyeit.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "CatLink F04 PRO Okos ételadagoló" című hirdetést látja. (fent)