Betöltés...

Rojeco RWSQ-12 2L Automata állatetető

Ár: 27.440 Ft

Garantált rendszeres étkezés
A 2 literes űrtartalmú Rojeco etető akár 10 napig is kielégíti egy felnőtt macska vagy egy kistestű kutya táplálékszükségletét, így biztosítva a teljes és kiegyensúlyozott étrendet kényelmes időközönként a gazdi számára. A készülék 4-18 mm átmérőjű szárazeledel kompatibilis, így kedvence étrendjének változása esetén is szabadon használhatja. A fejlett elakadásgátló rendszer biztosítja az étel megbízható kiszállítását és kiküszöböli az étel elakadásának veszélyét, míg a széles nyílás növeli az étel áramlását.

Intelligens takarmánykezelés
A Rojeco adagolót a mobilalkalmazás segítségével bárhonnan kényelmesen kezelheti. Napi 10 étkezést ütemezhet be, étkezésenként legfeljebb 20 adaggal, hogy kedvence egyéni igényeihez igazítsa az ütemtervet. Minden adag 5±2 g súlyú, így könnyen beállíthatja a táplálék mennyiségét és figyelemmel kísérheti kedvence súlyát. Az adagolóhoz 2.4G Wi-Fi és Bluetooth kapcsolaton keresztül is csatlakozhat.

Etetés biztonsága
A Rojeco etetőt úgy tervezték, hogy megóvja kedvence táplálékát és biztonságát. A zárvédő rendszer megakadályozza, hogy a kisállat felnyissa a fedelet, így az étel friss és szennyezetlen marad.

Folyamatos etetés kettős erővel
A kettős táprendszer (DC és akkumulátor) biztosítja az adagoló megbízható működését, helyzettől függetlenül. Áramkimaradás esetén a készülék automatikusan akkumulátoros tápra kapcsol, így biztosítva, hogy kedvence az ütemezett időben megkapja az ételt. A termékhez 4 db AA alkáli elem szükséges, melyeket a csomag nem tartalmaz.

Átgondolt tervezés és egyszerű tisztítás
A tartós ABS műanyag és a 304-es rozsdamentes acél használata garantálja a Rojeco adagoló tartósságát. Az átlátszó ételtartály megkönnyíti az ételszint figyelését, az egyes alkatrészek egyszerű szétszedése pedig lerövidíti a tisztítási folyamatot.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Rojeco RWSQ-12 2L Automata állatetető" című hirdetést látja. (fent)